Plimbare romantică cu peripeții, prin Bârlad, pentru doi tineri cărora li s-a stricat mașina: și-au continuat călătoria pe platformă, deși viața le-a fost pusă în pericol (VIDEO)

CURAJOȘI… Cu mașina gripată, doi tineri au plecat la service, pe rampă, și probabil de teama coronavirusului nu s-au urcat în cabina autospecialei, ci au decis să rămână în autoturismul lor, care a fost urcat pe platformă.

Deși ideea lor este una riscantă, de care vinovat de face în primul rând șoferul platformei, cei doi au ales să meargă precum racul, cu spatele, deși la fel de ușor puteau solicita sprijinul unui taxi. Nu este exclus ca cei doi să fi ales această manieră de a călători de teamă să nu-și piardă vreun bun de valoare. Polițiștii spun că șoferul autospecialei a procedat gresit. “Nu este recomandat ca pasagerii unei mașini să rămână în interiorul autoturismului, pe perioada tractării pentru că există riscul ca masina să cadă de pe platformă” a declarat un polițist de la regimul rutier. Legea însă nu prevede sancțiuni pentru asemenea deplasări . Întâmplarea a avut loc, joi după-amiază, în municipiul Bârlad, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde. Tânara din dreapta șoferului, observând că este filmată l-a gratulat pe cel care a filmat precum a făcut-o Mister Bean în celebrul său film. Noi sperăm că cei doi au ajuns în siguranță la service pentru că ar fi păcat să plece cu aminitiri neplăcute din județul nostru!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ