PNL Bârlad a intrat oficial în cursa pentru primărie și CLM! (FOTO, VIDEO)

CANDIDATURI… În această dimineață, liberalii din Bârlad, alături de care au fost însuși ministrul sănătății dr. Nelu Tătaru, dar și Marius Arcăleanu, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Vaslui, s-au prezentat la Biroul  Electoral de Circumscripție (BEC) pentru  a intra oficial în cursa pentru funcția de primar, dar și pentru a avea o echipă de viitori consilieri locali  redutabilă cu care să facă istorie. Bătălia din campanie se anunță a fi una foarte interesantă, căci liberalii au toate motivele să își dorească să mențină acest oraș în postura unui adevărat pol de rezistență Anti PSD în județul Vaslui. Marele merit al primarului Dumitru Boroș este că a câștigat alegerile în 2016 într-un oraș roșu, reușind ca, în cei patru ani, să convingă electoratul să aibă încredere în măsurile de dreapta pe care le-a luat în beneficiul bârlădenilor.

La Cinematograful “Victoria” din Bârlad, acolo unde este găzduit Biroul Electoral de Circumscripție, a fost rândul PNL Bârlad să-și depună candidaturile oficiale, pentru fotoliul de primar al orașului și pentru funcțiile de consilieri locali ai CLM. Timp de patru ani, din 2016, primarul actual, av. Dumitru Boroș a luptat cu toate forțele pentru a arăta că măsurile de dreapta pe care le propune sunt în beneficiul Bârladului, oraș care timp de 16 ani a fost “înroșit” în toate instituțiile  locale, începând de la primărie și până la ultimul măturător de pe stradă. Acesta și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat, sperând să-i convingă pe bârlădeni că tot ce a făcut a fost pentru ei, că a schimbat fața orașului și că va merge în continuare cu proiectele începute, precum și altele noi, ce vor fi cunoscute odată cu lansarea officială a campaniei electorale.

Primarul Boroș vine cu o echipă tânără pentru CLM Bârlad!

Pe lista de candidați locali pentru funcția de consilieri locali, găsim 27 de candidați, iar pe primele  10 locuri, considerate eligibile găsim, după Boroș Dumitru, care este  primul, pe:  Georgică – Florin, Mardare Iulian, Palade Florin-Nelu, Groza Iulian, Luca Liviu, Ferlovici Mircea Florin, Dima-Ifrim Carmen, Racoviță Ioan, Pasat Ionel – Marius. Urmează Zugravu Mihai – Gigel, Andrei Ionuț, Blaga Răzvan, Toporaș-Maftei-Cezar, Buzamăt Daniel, Căuea Gelu, }icău Alexandru George, Roman Valenti, Radu Elena Geanina, Pascaru Costel Eugen, Bularda Carmen, Stoian Vlad, Arghiresc Constantin, Stoide Radu Lucian, Bîgu {tefan, Iacob Carmen și Bolgar Cătălina.

După cum se vede, din vechea “gardă” nu se mai regăsesc pe listă liberalii Elena Monu și Mihai Ardeleanu, care, se pare că vor candida pentru funcția de consilieri județeni, iar unii dintre actualii consilieri sunt pe listă dar în poziții nu prea elgibile.

“Este o  listă de consilieri bine gândită la nivel de municipiu, cu oameni tineri, o echipă articulată, cu care sperăm să continuăm ce am început și să facem istorie la Bârlad. E un alt fel de a gândi, am prins oameni în echipa noastră din toate domeniile de activitate. Avem  și din mediul privat și din învățământ, ingineri  și juriști și sperăm să ducem la bun sfârșit ceea ce am început la municipiul Bârlad”, a precizat pentru ziarul Vremea Nouă, primarul Dumitru Boroș.

Ministrul sănătății, dr. Nelu Tătaru, alături de PNL Bârlad

Alături de echipa liberală din Bârlad au fost și dr. Nelu Tătaru, ministrul sănătății în actualul guvern Orban și președinte al PNL Vaslui, precum și Marius Arcăleanu, președintele  CAS Vaslui și candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Vaslui.

“Astăzi la Bârlad am fost alături de domnul primar Boroș și candidații pentru viitorul CLM din acest oraș. Mergem și la Negrești și Vaslui, am fost și la Huși. PNL-ul a arătat că își face treba într-o administrație locală liberală, în speranța că bârlădenii au înțeles că se va schimba fața orașului.  Primarul Boroș  a avut un mandat în care a arătat că se poate, urmează un al doilea mandat  în care să arate  deplinătatea posibilităților dumnealui”, a precizat pentru ziarul Vremea Nouă, dr. Nelu Tătaru, ministrul sănătății și președintele PNL Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ