1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

„Podul Londrei s-a prăbușit”: Cum se pregătește guvernul britanic de moartea Reginei și ce operațiuni speciale vor fi declanșate

- Advertisement -

Planul guvernului britanic care prevede ce se va întâmpla în zilele următoare morții Reginei Elisabeta a II-a, nume de cod – Operațiunea Podul Londrei, pentru multă vreme învăluit în mister, a fost obținut de jurnaliștii Politico, care au expus planul cu fiecare dintre pașii săi.

De-a lungul timpului, fragmente și părți ale planului au mai ajuns în public, de la sugestii că prim-ministrul britanic ar urma să primească un apel telefonic prin care să fie anunțat că „Podul Londrei s-a prăbușit”, la infomații conform cărora decesul va fi anunțat de la agenția națională de presă a UK.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, are o stare de sănătate bună și nu există indicii că aceste planuri ar fi luate în calcul, încă. Este vorba de cele mai noi planuri redactate de biroul guvernului pentru Operațiunea Podul Londrei și includ și elemente ce țin de pandemia de coronavirus.

Documentele, citate de Politico, arată nivelul extraordinar de acțiune care este cerut tuturor organismelor statului britanic, inclusiv o operațiune de securitate masivă pentru a gestiona mulțimi de oameni în stradă, haos în transporturi și călătorii și o Londră care ar putea deveni „plină” pentru prima oară în istorie. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/podul-londrei-s-a-prabusit-cum-se-pregateste-guvernul-britanic-de-moartea-reginei-si-ce-operatiuni-speciale-vor-fi-declansate-1658983

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.