Poliția Capitalei a deschis o anchetă după ce un cunoscut vlogger ar fi instigat la violență împotriva minorelor

Un cunoscut vlogger este anchetat de Poliția Capitalei pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. A.B., cunoscut în spațiul online sub numele de „Colo”, este urmărit, pe Youtube, de peste 850.000 de persoane.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a precizat Poliția Capitalei, pentru Mediafax.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe Youtube.com, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

„Colo” este urmărit, pe Youtube, de peste 850.000 de persoane. ….https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/politia-capitalei-a-deschis-o-ancheta-dupa-ce-un-cunoscut-vlogger-ar-fi-instigat-la-violenta-impotriva-minorelor-1316449
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ