Polifricii lui Uzatu au fãcut Covid, pentru a-i lãsa pe liberali în ofsaid | PAMFLET

A venit si vremea polifricilor din PSD sã râdã de vasluieni, dupã ce gasca de seniori, în frunte cu baronul Uzatu, ne-a arãtat cum se face în politica mare, când îti pui nevasta senator, amantele în fotolii cãldute si copiii pe cai mari. Si ca sã vedeti comedie, dupã ce electoratul le-a spus cã numai Pavãl este eligibil din PSD Vaslui si l-au ales primar, ei încearcã acum sã arate poporului cã degeaba au votat, cã tot ei pun motul la Primãrie. Si uite asa, tinerii educati la scoala lui Tudorel au blocat douã luni numirea viceprimarilor Vasluiului, desemnati de alianta care a câstigat alegerile locale. Numai cã joaca s-a terminat si Drepta si-a numit oamenii în functie. Interesant e cã ultima lor încercare de blocare a bunului mers al primãriei a fost asa de copilãreascã, încât la sedinta de CL si lui Pavãl i-a fost rusine, mergând în fundul clasei.

Prima blocare a numirii viceprimarilor a fost fãcutã prin complicitatea secretarului, care ar fi trebuit sã fie bãgat în comisia de disciplinã pentru încãlcarea suveranitãtii vasluienilor. Ei au ales, iar smecherii din sistem încearcã sã deturneze votul. A doua oarã, armate de polifrici, cândva lipitori de afise, au gândit un plan, pentru care profesorul Cristea i-ar fi lãsat repetenti dacã mai era profesor. Adicã le-ar fi pus nota 1, nu zero cum spunea un repetent. Vãzând cã nu pot corupe pe nimeni sã le voteze viceprimarul lor, acestia s-au gândit sã boicoteze sedinta. Si, brusc, s-au îmbolnãvit toti de Covid în aceeasi zi, si culmea s-au testat la acelasi laborator din Iasi. Partea bunã a afacerii acesteia e faptul cã scãpãm de ei pe strãzi cam 14 zile.

În rest, în familia celui care trebuia sã iasã viceprimar de la PSD e în doliu. Chiar i-au reprosat primarului cã nu i-a fãcut un pic de campanie patru ani beizadelei. “Cum adicã dom’le, primarul ãsta s-a afisat peste tot în oras singur, si-a asumat toate meritele, iar copilul meu care a muncit pentru el si nu s-a ales cu nimic. Pãi ce, cât acesta pleca din Primãrie, cu tot felul de dudui prin concedii, cine-i tinea locul? Cine era cel care muncea, ca sã se laude el?”, spune peste tot mãmica primului electrician al orasului. Noi o credem cã încã îl mai sterge la fundulet, dar ar trebui sã-l lase sã se descurce si singur. Noroc de fostul senator Aristide Roibu cã l-a pus acum 12 ani viceprimar, cã si acum schimba sigurante la tablouri electrice prin oras.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ