spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

Poliția din Franța încearcă să afle ce a provocat moartea unui bărbat care a fost găsit înconjurat de jucării sexuale

- Advertisement -

Poliția din Franța a declanșat o anchetă cu privire la moartea unui bărbat, după ce trupul său a fost descoperit înconjurat de jucării sexuale în casă.

Pompierii au fost chemați la locuința bărbatului din din zona Courbevoie, din Paris și l-au găsit pe acesta dezbrăcat pe pat, cu o pungă de plastic pe cap și cu picioarele legate, relatează publicația Le Parisien.

Alerta a fost făcută după ce bărbatul în vârstă de 43 de ani, manager la o companie de IT, nu s-a mai prezentat la serviciu. Potrivit presei locale, criminaliștii nu au momentan nicio pistă în această anchetă. Nu există semne ale unei intrări prin efracție și nici urme că în apartament ar fi existat o luptă.

„Conform informațiilor noastre, ușa apartamentului, la sosirea serviciilor de urgență, era închisă, dar nu era încuiată”, a declarat o sursă din poliție pentru Le Parisien. „Pentru moment, nimic din acest caz nu indică faptul că a existat intervenția altei persoane”, a mai spus sursa…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/politia-din-franta-incearca-sa-afle-ce-a-provocat-2201460.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.