3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Poliţia l-a reţinut pe suspectul atacului armat de lângă Chicago. Cine e bărbatul acuzat că a ucis şase oameni la parada de 4 iulie. Momentul arestării

- Advertisement -

Poliţia l-a identificat şi reţinut pe Robert E. Crimo III, în vârstă de 22 de ani, ca suspect în cazul împuşcăturilor de la parada din Highland Park, anunţă CNN.

Robert E. Crimo III a fost reţinut în apropiere de Lake Forest, IL, au anunţat autorităţile în timpul unei scurte conferinţe de presă. Un unchi al bărbatului a declarat pentru CNN că nu a văzut niciun semn de avertizare care să-l facă să creadă că nepotul său ar fi fost implicat într-o astfel de tragedie.

Autorităţile au declarat că Crimo a fost reperat de un ofiţer din North Chicago care a încercat să iniţieze un control în trafic. Crimo a fugit apoi şi a condus ofiţerii într-o scurtă urmărire înainte de a fi oprit în Lake Forest, Illinois. Crimo conducea un Honda Fit argintiu din 2010, înmatriculat în Illinois cu numărul DM80653. El a fost luat în custodie fără incidente şi va fi dus la departamentul de poliţie din Highland Park. Întrebate, autorităţile au declarat că încă îl numesc pe Crimo „persoană de interes” în timp ce investighează şi îl leagă de locul faptei.

Citeste mai mult: adev.ro/rej505

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.