1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Poliția Locală Vaslui face noi angajări! De data asta sunt scoase la concurs posturi de conducere!

- Advertisement -

ANUNT… Poliția Locală Vaslui scoate la concurs două posturi foarte importante în structura de conducere! Este vorba despre șef Birou Ordine și Siguranță Publică și șef Serviciu Ordine și Liniște Publică, funcții pentru care doar cei cu studii superioare se pot înscrie.

Candidații își pot depune dosarele până în data de 18 octombrie, pentru ca 10 zile mai târziu, să susțină proba sportivă, care este obligatorie. Această testare va fi organizată în data de 28 octombrie, începând cu ora 09.00, la stadionul Municipal din Vaslui. În data de 3 noiembrie, candidații vor susține proba scrisă la sediul Poliției Locale, pentru ca în termen de maxim 5 zile de la această probă să susțină și proba interviului.

 Nu sunt acceptați foștii colaboratori ai Securității

Persoanele interesate de cele două posturi trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a le fi admise dosarele. Printre altele, acestea trebuie să aibă cetățenie română, cu domiciliu în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă cel puțin 18 ani împliniți; să nu fi fost condamnate pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, infracțiuni de corupție sau de serviciu, infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiției; să nu fi fost destituite dintr-o funcție publică pentru motive disciplinare în ultimii trei ani și să nu fi fost colaboratori sau lucrători ai Securității. Candidații mai trebuie să aibe studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și studii de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă absolvite cu diplomă de master. Deținerea permisului de conducere categoria B precum și avizul psihologic pentru port armă sunt alte două condiții pentru candidații interesați de cele două posturi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Ați uitat sa precizați în anunț, oamenii deștepți nu sunt acceptați, pupincuriștii, slugi credincioase, care sa aducă cadouri dl comandant sunt bine veniți, p.s și cei care dau colegii în gât sunt acceptați, ca ce vor face după noi e treaba lor

  2. Va dau o idee geniala: puneti sa la ordine și liniște publică pe Raileanu Marcel ( Alcolistul).Cu sticla în buzunar face o liniște de nu-ti vine sa crezi.Bea si uleiul din candelă.Raileanu Marcel este piesa de rezistență din politia locala.Este un fost paznic care a ajuns tot paznic la politia locala vaslui.Cum era invatat pe șantier, cu sticla în sacoșe pleca sa păzească, ghici ce? Tot sticla de băutură ca sa nu o învață alt paznic sau sef gen ala care fura motorina.te face rasu cine ” are grija” de populație.unii nu ar merita sa-i patesti ca fac numai rau cat este ziua de lunga, în schimb sunt si oameni nevinovati.nici nu mai stii cum sa te împarți: intre sticla de băutură și prostul de pază.Mai bine le alegi pe amândouă, ca documentul Raileanu Marcel= un bețiv notoriu, mai scandalagiu ca cei care era pus sa-i păzească.Vai de mama lui.

  3. A plecat Catană! Sau ia determinat să-și dea demisia sa pună lingăii pe funcție ca de, cine te pupa în cur merita sa mănânce și căcatu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.