spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Politia Rutierã în trafic, la datorie: un sofer din Republica Moldova, prins cu 206 km/h! (FOTO)

- Advertisement -
POLITIA ÎN ACTIUNE….Politistii vasluieni au fost în stradã, la datorie, pentru a preveni sãvârsirea faptelor antisociale si încãlcarea codului rutier!

CONTROALE…Peste 145 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, sprijiniti de jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui, au actionat duminicã, 2 iulie, pe raza judetului Vaslui, pentru prevenirea sãvârsirii faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si sigurantã publicã, precum si pentru depistarea, identificarea si tragerea la rãspundere a tuturor participantilor la trafic care încalcã prevederile legale în vigoare. Au fost retinute 4 permise de conducere (4 pentru depãsirea limitelor maxime de vitezã admise) si 4 certificate de înmatriculare. Politistii au intervenit cu operativitate la 55 de evenimente în aceastã perioadã, toate acestea fiind sesizate prin Sistemul National Unic de Apeluri de Urgentã 112. Cel mai „tare” eveniment a fost „goana” unui autoturism, înmatriculat în Republica Moldova, condus de cãtre un moldovean. Soferul se deplasa din directia Tutova spre municipiul Bârlad, cu o vitezã de 206 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximã admisã este de 100 km/h.

Duminicã, 2 iulie a.c., peste 145 de politisti din cadrul structurilor de ordine publicã, politie rutierã, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase, investigarea infractiunilor economice, sigurantã scolarã, protectia animalelor, prevenirea criminalitãtii si actiuni speciale, au desfãsurat actiuni cu efective mãrite, pe tot cuprinsul judetului Vaslui.

„S-a urmãrit asigurarea climatului de ordine si sigurantã publicã si pentru prevenirea faptelor cu violentã în mediul urban si rural, verificarea respectãrii prevederilor legale referitoare la paza bunurilor, protectia persoanelor, prevenirea si combaterea furturilor din locuintã, de si din auto, de animale si de material lemnos, respectiv pe linia prevenirii producerii accidentelor rutiere. Totodatã, prin desfãsurarea actiunilor în municipiile Vaslui, Bârlad si Husi, precum si în comunele arondate acestora, s-a urmãrit cresterea autoritãtii politiei si asigurarea respectãrii legii prin prezenta activã a politistilor, în vederea prevenirii activitãtii infractionale si cresterea vizibilitãtii elementului politienesc, în zonele cu risc criminogen ridicat”, a mentionat inspectorul principal Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

Rezultatele actiunii: sanctiuni peste 100, amenzi peste 45.600 lei!

Cu ocazia activitãtilor desfãsurate, au fost legitimate peste 600 de persoane si controlate peste 450 de vehicule si mopede, fiind testati alcoolscopic si drugtest 120 de conducãtori auto. Au mai fost verificate 25 de societãti comerciale, 5 cluburi/discoteci si peste 25 de agenti de pazã. De asemenea, politistii au aplicat 112 de sanctiuni contraventionale, în valoare de peste 45. 600 de lei. Totodatã, au fost retinute patru permise de conducere (pentru depãsirea limitelor maxime de vitezã admise) si patru certificate de înmatriculare. Politistii au intervenit cu operativitate la 55 de evenimente în aceastã perioadã, toate acestea fiind sesizate prin 112.

Culmea actiunii – un sofer care conducea cu 206km/h si a rãmas fãrã permisul auto! !

La data de 2 iulie, ora 18.46, politistii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetan Vaslui, aflati în serviciul de supraveghere, îndrumare si control al traficului rutier pe drumul european DE 581, în proximitatea municipiului Bârlad, au depistat si oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în Republica Moldova, condus de cãtre un bãrbat din Republica Moldova, care se deplasa din directia Tutova spre municipiul Bârlad, cu o vitezã de 206 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximã admisã este de 100 km/h. „Bãrbatul a fost sanctionat contraventional cu amenzi în cuantum total de 2.900 lei si, complementar, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pe o perioadã de 120 de zile”, a precizat inspectorul principal Bogdan Gheorghitã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Se șterge undeva cu procesul verbal ….. i se suspenda permisul doar pe teritoriul României ( oricum nu verifica nimeni dacă e suspendat sau nu ) și dacă nu plătește amenda nu are nimeni ce sa-i facă fiindcă nu exista legislație. De asta ei își permit sa meargă ca nebunii în timp ce romanii sunt executați silit indiferent de încălcare

  2. Sepkatii…… pardon…. mercenarii …..lui pistolul ….. cu laser ….. dau cu raza……. ca în star trek….. . . Pardon cu fasciculul……. ca nu ii ajuta cartea… țarii astea cit mai mult….. cărbune… pardon ….. lovele…… ca e plina de gaurele….. în buget…..

  3. Cum să-i ia permisul moldoveanului? Politia rutieră din Vaslui strică o tradiție veche de zeci de ani: până acum nu au fost aplicate sancțiuni moldovenilor de peste Prut . Eu zic să sune la șefii lor la București sa se informeze mai bine. Sunt sigur ca au comis o greșeală cum de altfel sunt sigur ca moldoveanul circula cu 20,6 km/h și nu cu 206 km/h cum au afirmat d-nii polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.