spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Poliţia spaniolă a eliberat o adolescentă ţinută prizonieră de un român

- Advertisement -

O adolescentă în vârstă de 14 ani, din Madrid, sechestrată de un român aproape opt săptămâni, a fost eliberată de poliţia spaniolă. Autorităţile au reţinut şapte români şi cinci spanioli. Unul dintre suspecţi s-a sinucis ieri.

Fata a fost sedusă de un român în vârstă de 22 de ani şi a fost convinsă să plece de acasă, pentru a locui cu el, relatează ediţia de astăzi a publicaţiei „El Pais”. În luna octombrie, părinţii fetei au anunţat poliţia de dispariţia adolescentei.

Din declaraţiile minorei s-a aflat că imediat după ce a fost convinsă să plece de acasă, proxeneţii au ascuns-o într-o casă dintr-o localitate aflată în apropiere de Merida, din vestul Spaniei, unde locuia o parte din familia tânărului. Ulterior, fata a fost mutată într-o casă situată lângă o groapă de gunoi, din localitatea Badajoz, aproape de frontiera cu Portugalia.

Timp de aproape opt săptămâni, fata a fost obligată să se prostitueze. Din ancheta poliţiei s-a aflat că proxeneţii primeau între 30 şi 40 de euro de la fiecare client al fetei.

În acest caz au fost reţinute 12 persoane, dintre care şapte români şi cinci spanioli despre care se presupune că au întreţinut relaţii sexuale cu minora. Ieri, unul dintre spaniolii cercetaţi în stare de libertate s-a sinucis.

Prietenul român al adolescentei se află printre cei reţinuţi de poliţie. Acesta a mai avut probleme cu poliţia şi are cazier după ce a furat mai multe maşini.Fata a fost salvată de poliţie pe 4 decembrie, însă stirea a fost preluată de presa centrală din Spania astăzi.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.