Politician mort de covid, funeralii cu zeci de oameni, în timp ce marii artişti sunt înmormântaţi cu restricţii

Un fost primar din Iaşi, mort de covid, a fost înmormântat cu zeci de persoane. Nu de acelaşi tratament au avut parte şi marii artişti care au murit în ultimele zile. Familiile acestora au fost nevoite să respecte protocoalele COVID.

Politician mort de covid, funeralii cu zeci de oameni, în timp ce marii artişti sunt înmormântaţi cu restricţii. Este vorba despre fostul primar al municipiului Iaşi, Constantin Simiard.

Constantin Simiard, unul dintre cei mai longevivi primari ai Iaşiului, a murit de covid. Acesta a fost înmormântat cu zeci de persoane și un sobor impresionant de preoți în fruntea căruia s-a aflat chiar Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

La funeralii a participat şi Mihai Chirica, primarul PNL al Iașiului. Deşi fostul edil a murit de covid, poliția nu a dat amenzi pentru încălcarea noilor dispoziții aflate în vigoare.

Marii artişti, înmormântaţi cu restricţii

Din păcate, Cornelia Catanga, Nelu Ploieşteanu şi Gabi Luncă, toţi morţi de covid, nu au avut parte de acelaşi tratament ca fostul primar din Iaşi.

Familiile marilor artişti au cerut derogări pentru a-i înmormânta aşa cum se cuvine, însă nu le-au primit….https://www.romaniatv.net/politician-mort-de-covid-funeralii-cu-zeci-de-oameni-in-timp-ce-marii-artisti-sunt-inmormantati-cu-restrictii_5394158.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ