8 C
Vaslui
08-dec.-2022

Politicienii vasluieni, Revelion cu familia, în România!

- Advertisement -

TRADITIONALI Dacã de Revelion tot românul petrece, nici politicienii vasluieni n-au fãcut exceptie. Doar câtiva dintre ei i-am putut contacta telefonic pentru a-i întreba cum si unde au petrecut trecerea dintre ani si am aflat cã au sãrbãtorit în familie, în orasele lor, singura plecatã de acasã fiind deputata Ana Birchall, care si-a petrecut Revelionul în judetul Suceava. Exceptia de la “regulã” este, ca de obicei, deputatul bârlãdean dr. Tudor Ciuhodaru, care în noaptea dintre 2014 si 2015 a fost de gardã la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iasi, la Primire Urgente.

Parlamentarii vasluieni au ales sã-si petreacã Revelionul de anul acesta cu familiile. Dintre cei 13 parlamentari din judet, am putut contacta doar … trei, restul neavând dispozitia nici mãcar sã rãspundã la telefon jurnalistilor, tratând presa localã fix asa cum îsi trateazã si electoratul, cu arogantã si aere de “sânge albastru”. Cei care au avut bunãvointa sã discute cu presa ne-au relatat cã nu au plecat din tarã, alegând atmosfera caldã de familie, fie în orasele unde locuiesc, fie într-un loc feeric din Nordul Moldovei.

Deputata Ana Bircahll a petrecut trecerea dintre ani la Dorna Arini, în judetul Suceava, cu familia întreagã, inclusiv cãtelul Tommy. Deputata PSD de Zorleni si-a pus pe pagina sa de socializare fotografii din zona unde a fost, ea adãugând si un mesaj cãtre prietenii care îi viziteazã profilul. “ La trecerea dintre ani, sã pãsim cu încredere luând cu noi numai lucrurile bune si frumoase si lãsând în urmã cele mai putin bune din anul care trece. Vã doresc un 2015 mai bun, mai îmbelsugat, mai plin de roade, cu liniste, bucurii si împliniri!”, a scris Ana Birchall, care ieri s-a întors în Bucuresti, la muncã. Ea ne-a mai precizat cã la Dorna Arini, o localitate la numai 12 kilometri de Vatra Dornei, petrece sãrbãtorile de iarnã an de an, din 2003.

Un alt parlamentar, senatorul Dan Marian, a petrecut cu familia la un restaurant din Husi. A fost atât de frig, încât acesta nu s-a deplasat pânã în fata Primãriei Husi, unde peste 300 de huseni au întâmpinat noul an cu sampanie si foc de artificii. “A fost foarte frig si am preferat sã vedem spectacolul cu focurile de artificii de pe dealul unde se aflã restaurantul, unde se vedea foarte bine în centrul orasului”, a spus senatorul Dan Marian.

Deputatul bârlãdean, dr. Tudor Ciuhodaru, a petrecut trecerea dintre ani asa cum îi place: la muncã în spital. A fost de gardã toatã noaptea de Revelion, la Compertimentul Primiri Urgente al Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi. “Colegii mei medici din spital si-au luat liber, stiind cã eu, având vacantã parlamentarã, pot sã fac gãrzi. Si m-au <<încãltat>> si de Crãciun si de Revelion. Când nu am fost la spital, am stat cu familia.”, a spus deputatul Ciuhodaru.

Senatoarea de Bârlad, Gabriela Cretu, si-a petrecut sãrbãtorile de iarnã, inclusiv Revelionul, la Vaslui, pagina sa de socializare fiind plinã cu fotografii care aratã peisaje mirifice de iarnã din Parcul Copou din Vaslui. Nu stim exact dacã a stat acasã sau a fost în alt loc din oras cu familia, evident senatoarea de Bârlad, care vine din an în Paste printre alegãtorii ei, nu a rãspuns la telefon pentru a da detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.