0.8 C
Vaslui
01-dec.-2022

Poliţist filmat în timp ce bătea un bărbat pe peronul gării din Tuşnad Băi

- Advertisement -

Un poliţist de la Transporturi Feroviare Braşov a dat jos din tren un bărbat şi l-a bătut, întreaga scenă fiind filmată de un călător din tren

Un poliţist de la Transporturi Feroviare este cercetat disciplinar, fiind filmat când lovea un tânăr în Gara Băile Tuşnad, din judeţul Harghita. Evenimentul s-a petrecut duminică, 24 iulie, iar în filmare se poate vedea cum poliţistul, îmbrăcat în uniformă, îl forţează pe un tânăr să stea în genunchi şi îl loveşte.

Angajaţii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, în a cărei rază de competenţă se află Poliţia de Transporturi Harghita, s-au sesizat, în urma vizionării imaginilor.

„În cadrul Secţiei Regionale de Transporturi Braşov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul din data de 24 iulie 2022, pe peronul 1 al gării din localitatea Băile Tuşnad, fiind declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului care a lovit cu bastonul persoana implicată în scandal, precum şi întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a precizat Maria Plumbu, purtător de cuvânt al IPJ Harghita.

Citeste mai mult: adev.ro/rfopgy

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.