0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

Polițistă de la Operațiuni Speciale, bătută de interlopul Bălănel într-un club. Ce pedeapsă a primit agresorul

- Advertisement -

Un interlop din Alba Iulia, recidivist cu infracțiuni grave în cazier, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru lovirea unei polițiste într-un club din oraș.

Adrian B., zis Bălănel, aflat în penitenciar, unde execută o condamnare la 3 ani și 3 luni de închisoare a primit un supliment de pedeapsă de 5 luni pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandalul a avut loc în clubul Stage din Alba Iulia, în 17 noiembrie 2019. Prima hotărâre în dosarul penal aflat în instanță a fost pronunțată miercuri, 4 ianuarie 2023. Bărbatul de 34 de ani este acuzat că a lovit o tânără cu palma peste față și a tras-o de păr.

Tânăra este agent de poliție și lucra la data faptei la Brigada de Operațiuni Speciale Alba Iulia. Aceasta a declarat, că în noaptea respectivă se afla pe holul clubului unde discuta cu alte persoane, când, la un moment dat, a apărut un bărbat care l-a întrebat pe prietenul ei „Tu umbli cu grasa asta de la DIICOT?”, după care a jignit-o în diverse moduri, făcând referire în mod repetat la faptul că lucrează la DIICOT. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/politista-de-la-operatiuni-speciale-batuta-de-2233531.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.