2.2 C
Vaslui
03-dec.-2022

Polițistă din Cernăuți, împușcată mortal în fața unei școli în timp ce încerca să aresteze un pedofil

- Advertisement -

O polițistă, pe numele său Taisia Tatarin, în vârstă de 22 ani, a fost împușcată mortal în fața unei școli din Cernăuți de către un bărbat care abuza sexual copii și pe care încerca să-l prindă, potrivit presei de la Cernăuți.

Întâmplarea a avut loc luni, 3 octombrie, când tânăra polițistă și colegul ei interveneau în apropierea unei școli, după ce Poliției a fost sesizată cu privire la un abuz sexual asupra copiilor, conform agenției de presă din Cernăuți BucPress.

Ajunși la fața locului, bărbatul a început să tragă mai multe focuri de armă. Tatarin a murit, iar colegul său a fost rănit.

Bărbatul a reușit să fugă, însă a fost prins, miercuri, a afirmat Rosyslav Smirnov, consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Conform acestuia, în timpul arestării bărbatul a utilizat arma. Poliția a transmis că atacatorul, în vârstă de 53 de ani și originar din Crimeea, a murit, conform publicației „Libertatea Cuvântului” din Cernăuți.

Taisia Tatarin lucra în poliție din luna august a anului 2020. ..https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/politista-din-cernauti-impuscata-mortal-in-fata-2210953.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.