10.2 C
Vaslui
02-apr.-2023

Poliţişti bătuţi în stradă. Scandal monstru la înmormântarea fetiţei de 13 ani lovită mortal, pe trecere, de un şofer vitezoman

- Advertisement -

A fost scandal monstru în Târgovişte, la înmormântarea fetiţei de 13 ani care a fost ucisă, pe trecerea de pietoni, de un şofer vitezoman. Rudele îndurerate nu au suportat ideea că trebuie să schimbe traseul cortegiul funerar pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul, aşa că au sărit la bătaie. 5 poliţişti au fost bătuţi în strada, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

UPDATE: A fost constituită o echipă complexă de cercetare, fiind efectuate verificări de către un procuror. Mai multe persoane au fost duse la audieri. De asemenea, oamenii legii care au fost loviţi s-au prezentat la spital pentru examinare medico-legală.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Nemulţumite de decizia oamenilor legii de a schimba traseul cortegiului funerar, pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul vinovat, aşa că au sărit la bătaie.

S-a iscat un scandal monstru în care au fost implicate zeci de persoane.

Forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi au lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Mascaţii au intervenit şi ei, iar jandarmii au dat cu spray lacrimogen.

Oamnii legii primesc pumni şi picioare din toate părţile, moment în care mascaţii îşi fac apariţia şi trag cu puşca, în aer.

5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost loviţi. În tot acest timp, circulaţia rutieră a fost blocată minute bune pe Centura Târgoviştei.

Citeste mai mult: adev.ro/rex5pu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.