spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

- Advertisement -

Focuri de armă au fost trase la graniță după ce doi polițiști de frontieră au fost înjunghiați de călăuze prinse în flagrant în timp ce încercau să scoată ilegal din țară un grup de migranți. Doi dintre suspecți sunt căutați și la această oră.

Polițiștii de frontieră erau într-o misiune de filaj. Ei urmăreau de mai multă vreme această grupare de trafic de migranți care încerca să scoată din țară un grup de 8 migranți care se îndreptau spre vestul Europei. Incidentul a avut loc într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş. Poliţiştii de frontieră i-au somat pe migranţi şi pe călăuze să se oprească şi au încercat să îi reţină, însă unul dintre traficanţi a început să îi atace pe agenţi cu cuţitul. Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit la picioare. Pentru a-l opri pe agresor, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în aer. Ei au reuşit să îi captureze pe cei 8 migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. Cei doi atacatori au reuşit să fugă şi acum sunt căutaţi.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politisti-de-frontiera-injunghiati-de-traficantii-de-migranti-unul-dintre-suspecti-a-fost-prins-alti-doi-sunt-cautati-2778837

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.