Politisti din Husi, surprinsi noaptea, pe câmp: unul amorezat, celãlalt adormit! (VIDEO)

CE-AI FÃCUT, BOBITÃ!?… Situatie complicatã pentru un agent de politie din municipiul Husi, care a fost surprins, într-una din noptile trecute, pe câmp, cu o domnisoarã! Agentul era în timpul serviciului sI, alãturi de un alt coleg, ar fi trebuit sã patruleze cu autospeciala IJP-ului. Numai cã, nu se stie de ce, cei doi au ajuns cu masina pe un câmp din apropierea orasului. Unul dintre agenti si-a chemat o prietenã, în masina cãreia s-a urcat, în timp ce colegul sãu s-a decis sã tragã, linistit, un puisor de somn. Nimeni n-ar fi aflat însã nimic din cele petrecute în puterea noptii pe câmpul de lângã Husi, dacã niste pusti neastâmpãrati nu ar fi dat peste ei din întâmplare. Ce a urmat, e de râsu’-plânsu’! Tinerii care l-au vãzut pe politistul amorezat cum se urcã, tiptil, la fatã în masinã, au început sã filmeze si sã se amuze copios. Au mers si la geamul autospecialei Politiei, unde celãlalt agent atipise de-a binelea.

Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui are de rezolvat un caz mai delicat! Doi agenti din cadrul Politiei Husi au fost gãsiti în urmã cu câteva nopti, într-o situatie destul de neobisnuitã, pe un câmp de la marginea orasului. Unul dintre agenti si-a chemat acolo o prietenã, care, în toiul noptii, a venit la volanul unei masini. El s-a urcat în masina tinerei, lãsându-si colegul, linistit, sã tragã un pui de somn în autospecialã. Necazul cel mare pentru ei avea sã vinã din partea unor pusti care, întâmplãtor, se aflau în zonã. Atât le-a trebuit tinerilor, ca sã facã din toatã situatia, mare tam tam. Au scos repede telefoanele, s-au apucat sã îi filmeze pe cei doi “îndrãgostiti” care, panicati de prezenta musafirilor nepoftiti, au încercat sã fugã cu masina femeii. “Blocati drumul, blocati drumul”, se aud strigând tinerii care filmeazã. Cum soferita, abilã, a reusit sã scape de urmãritori, acestia s-au îndreptat spre autospeciala Politiei, unde se afla celãlalt agent de politie, care atipise de-a binelea.

“Treaba e cã noi, oricum ar fi, cu asta ne ocupãm: sã aruncãm primii cu piatra”

Imaginile, evident, au devenit publice, iar reprezentatii IJP Vaslui le-au vãzut. S-a dispus o anchetã în vederea stabilirii tuturor circumstantelor, iar cei doi agenti vor fi nevoiti sã dea note explicative. Pe retelele de socializare, multi sunt cei care le iau apãrarea politistilor. “Nu stim nici ce fãceau acolo, nici care era situatia. Un politist a chemat pânã la el o prietenã, iar politistul, apropo, nu e cãsãtorit. Celalalt era în masinã. Mai bine sã fie lãsatã ancheta internã sã stabileascã lucrurile, cã asa, din exterior, totul pare usor de judecat. Pânã la urmã, orice ar fi fost, iubirea e iubire. Dacã politistul si-a chemat iubita sã îi aducã ceva de mâncare, cã el era la pândã, pe câmp, ca orice agent cu atributii serioase? Nu stim, e posibil. Oricum, râdem-glumim, dar treaba e cã noi, oricum ar fi, cu asta ne ocupãm: sã aruncãm primii cu piatra, pentru cã, ce sã vezi, noi nu gresim niciodatã. Doar politistii gresesc”, au comentat husenii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ