spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Polițiști implorați să ia o mită de 200 de lei: „Vă rog din suflet, oameni buni”

- Advertisement -

Un bărbat din județul Neamț a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare după ce i-a implorat pe doi polițiști să accepte 200 de lei pentru a-l ierta de o amendă.

Tribunalul Neamț a pronunțat în iulie 2022 o primă sentință într-un dosar de dare de mită în care a fost trimis în judecată un șofer acuzat că a încercat să le dea o mită de 200 de lei unor polițiști.

Evenimentul a avut loc în aprilie 2021. Doi polițiști rutieri care participau la o razie din Târgu Neamț l-au oprit în trafic pe un șofer aflat la volanul unui Mercedes care „avea elemente de caroserie lipsă şi uzate peste limita legală ( coroziuni la portiere, aripi şi praguri), prezentând şi defecţiuni tehnice minore la sistemul de iluminare”. În plus, din mașină lipseau trusa medicală de prim ajutor, triunghiurile reflectorizante, stingătorul de incendiu, iar șoferul nu avea asupra sa documentul de identitate și permisul de conducere.

„Un milion mata și un milion ăsta”

Pentru că, pe lângă amendă, trebuia să îi fie reținut și certificatul de înmatriculare al mașinii, șoferul a încercat să îi mituiască pe polițiști, oferindu-le 200 de lei. Unul dintre polițiști a filmat scena cu telefonul mobil și l-a denunțat pe bărbat. Iată dialogul dintre șofer și polițiști…https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/politisti-implorati-sa-ia-o-mita-de-200-de-lei-2202457.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.