spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Politistii bârlãdeni, cei mai buni la competitia de fotbal organizatã de Ziua Armatei! (FOTO)

- Advertisement -

ÎNTRECERI SPORTIVE… Echipa de fotbal a Politiei Municipiului Bârlad a surclasat echipele de fotbal ale Armatei, Jandarmeriei, Ambulantei si Politiei Locale, clasându-se pe locul I. Întrecerile sportive au fost organizate de Garnizoana Bârlad, care va sãrbãtori, pe 25 octombrie, Ziua Armatei Române. Festivitatea de premiere are loc pe data de 25 octombrie, când se vor încheia manifestãrile aniversare dedicate acestei zile.

Echipa de fotbal ce a reprezentat Politia Municipiului Bârlad a cîstigat competitia de fotbal organizatã de Garnizoana Bârlad pentru a sãrbãtori Ziua Armatei Române, organizatã pe 21 octombrie, sub cupola balonului de la Greenfield. Aceasta a gãzduit una dintre activitãtile sportive traditionale organizate de Unitatea Militarã 01458 pentru a marca Ziua Armatei Române, sãrbãtoritã pe 25 octombrie. La competitia sportivã de fotbal au luat parte echipele celor trei unitãti militare din Garnizoana Bârlad, cât si cele ale Ministerului Afacerilor Interne (Politie si Jandarmerie) din judet, inclusiv din cadrul Politiei Locale Bârlad si Serviciul Judetean al Ambulantei Vaslui. Timp de câteva ore s-au întrecut opt echipe înscrise în douã grupe: Grupa A (Unitatea Militarã 01476, Detasamentul de Jandarmi Bârlad, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, Unitatea Militarã 01458) si Grupa B (Unitatea Militarã 01411, Serviciul de Ambulantã Judetean Vaslui, Politia Localã Bârlad, Politia Municipalã Bârlad).

În final, trofeul a fost atribuit fotbalistilor care au reprezentat Politia Municipalã Bârlad, care s-au clasat pe primul loc. Este pentru a cincea oarã consecutiv când politistii bârlãdeni au reusit sã câstige trofeul turneelor de fotbal organizate de militari cu prilejul Zilei Armatei. Locul II a fost câstigat de echipa Unitãtii Militare 01458 si locul III de cea a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui. Festivitatea de premiere a sportivilor are loc mâine la Garnizoana Bârlad, când se aniverseazã Ziua Armatei Române.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.