20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Trupul neînsufletit al lui Ciprian Bordeianu a fost adus acasã (foto)

- Advertisement -

LACRIMI Sicriul cu trupul neînsufletit al lui Ciprian Bordeianu a fost depus astãzi, în jurul orei 15.30, la Biserica Sf. Vovidenia din Bârlad. Masina care l-a adus acasã a fost însotitã de la intrarea în judetul Vaslui de patru autospeciale ale Biroului Politiei Rutiere si Biroului Drumuri Europene si Nationale Bârlad. Cortegiul a fost asteptat în fata Bisericii Sf. Vovidenia de colegi, rude si cunoscuti. Înmormântare va avea loc joi.

Politistii bârlãdeni în doliu: Ciprian Bordeianu s-a stins din viatã dupã o lungã suferintã

DUREROS Curajul, profesionalismul, dar si sufletul bun pe care Ciprian Bordeianu le-a dovedit de atâtea ori, în viata sa, de zi cu zi, dar mai cu seamã în cei 17 ani de muncã în cadrul Biroului Politiei Rutiere Bârlad, nu l-au putut ajuta în lupta nedreaptã pe care acesta a dus-o cu o boalã nemiloasã. Dupã 11 luni de sperat cu îndârjire cã totul va fi bine, ieri, deznodãmântul cumplit i-a îndurerat pe toti cei care au nãdãjduit ca Ciprian sã se însãnãtoseascã într-o zi. La aflarea tristei vesti, cei care l-au cunoscut au postat pe pagina sa de Facebook sute de mesaje de condoleante. „Îsi fãcea meseria cu pasiune. Respecta legea si iubea uniforma de politist. Era un om extraordinar, cum rar întâlnesti. Vorbea cu toatã lumea, modest si destept. Dumnezeu sã-l odihneascã în pace si sã dea putere familiei!”, ne-a spus cu tristete unul dintre colegii lui.

Agentul sef principal de politie Ciprian Bordeianu a absolvit în 1996 Scoala de agenti de politie, fiind încadrat în cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui ca ajutor sef post, iar din luna martie 1997 si-a desfãsurat activitatea ca agent de politie rutierã la Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Bârlad. Timp de 17 ani si-a fãcut meseria cu devotament, ca un adevãrat profesionist. De multe ori, desi ar fi putut sã-i sanctioneze drastic pe soferii si pietonii indisciplinati, a preferat sã-i dojeneascã, la fel ca un pãrinte. Era de pãrere cã în anumite situatii o „mustruluialã” are un efect mai bun decât o amendã. Ciprian se considera un om norocos. Avea o familie reusitã, o sotie minunatã si un bãiat pe care îl iubea ca pe ochii din cap. În luna aprilie 2014 Ciprian Bordeianu a fost diagnosticat cu leucemie. Vestea a cãzut ca un trãsnet, dar toti au fãcut zid în jurul lui si au luptat în fiecare secundã pentru trupul, mintea si sufletul lui. Dumnezeu avea însã alte planuri pentru Ciprian. Ieri, putin înainte de ora prânzului, a închis ochii pentru totdeauna pe patul unui spital din Bucuresti. „Dupã o îndelungatã suferintã, în ziua de 16 februarie 2015 s-a stins din viatã, la numai 41 de ani, colegul si prietenul nostru, agentul sef principal de politie, Ciprian Bordeianu. Pierderea acestuia lasã durere, pãreri de rãu si un gol imens greu de acoperit. A fost un om modest, discret, corect, harnic, un bun sot si pãrinte, un devotat politist, un prieten loial si un coleg de nãdejde. A fost alãturi de cei aflati la nevoie, s-a implicat cu responsabilitate si competentã în realizarea sarcinilor profesionale, a fost un politist care ne-a impresionat prin dãruirea si seriozitatea sa. Regretãm profund disparitia bunului nostru coleg a cãrui amintire o vom pãstra vesnic vie. Transmitem sincere condoleante familiei supusã la o asemenea încercare. Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!”, a precizat comisarul sef de politie Vasile Chelaru, seful Politiei municipiului Bârlad. La aflarea tristei vesti, cei care l-au cunoscut au postat pe pagina sa de Facebook sute de mesaje de condoleante. „Prieten drag, suntem tristi si în sufletele noastre este durere. Ai plecat mult prea repede dintre noi, ne-ai lãsat doar cu amintiri si un dor nestins în inima. De azi înainte nu te vom cãuta la telefon sau acasã. De azi înainte te vom cãuta în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodatã. Condoleante familiei îndoliate!”, a postat unul dintre colegii si prietenii lui Ciprian. Dumnezeul sã-l odihneascã în pace!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.