24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Poliţiştii care au scăpat cu fuga ca să nu fie linşaţi. „Vreau să omor un poliţist, oricum mă duc la puşcărie, de ce m-aţi deranjat de la furat?“

Doi dintre bărbaţii implicaţi în incidentul extrem de grav care a avut loc acum trei ani într-o comună gălăţeană au fost condamnaţi la pedepse minore cu închisoarea. Agresorii au aruncat cu topoare în doi poliţişti şi i-a ameninţat de mai multe ori cu moartea.

Curtea de Apel Galaţi i-a condamnat definitiv pe doi gălăţeni, fraţii Ionel şi Fernando-Gheorghe Dobrin, la 3 ani şi 2 luni, respectiv 2 ani de închisoare cu executare pentru ultraj.

Decizia a fost pronunţată pe 17 martie. Cei doi fac parte din comunitatea de romi din localitatea gălăţeană Iveşti, iar pe 08.02.2019 au creat un scandal uriaş în comuna amintită. Ajutorul de şef de post din localitate şi un alt poliţist s-au deplasat cu autospeciala de Poliţie în Iveşti, iar la un moment dat au oprit maşina ca să legitimeze o persoană. La scurt timp s-a dezlănţuit iadul.

La faţa locului a apărut Ionel Dobrin cu un topor în mână, care a început să îi ameninţe cu moartea pe poliţişti: ”Vreau să omor un poliţist, oricum mă duc la puşcărie, de ce m-aţi deranjat de la furat?”  La vederea acestuia, unul dintre poliţişti s-a retras câţiva paşi în lateral şi a încercat să-l calmeze, dar conform mărturiei acestuia, „parcă era turbat şi continua să spună că vrea să omoare un poliţist, învârtind toporul deasupra capului şi continuând să vină spre mine”.

Citeste mai mult: adev.ro/r971g2

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here