Poliţiştii caută o minoră fugară

Poliţiştii continuă căutarea unei minore de 16 ani, care a mai plecat voluntar şi în alte rînduri din centrul în care este instituţionalizată. Oamenii legii au fost sesizaţi, pe 19 august, de reprezentaţii Complexului Elena Doamna din Piatra Neamţ, despre faptul că minora Chiriluş Cristina Elena a părăsit unitatea în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14:00 şi nu a mai revenit.

Adolescenta are o înălţime de circa 1,68 m, aproximativ 58 kg, păr brunet. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un hanorac negru, blugi albaştri, fiind încălţată cu adidaşi. Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului şi în localităţile limitrofe în vederea depistării acesteia, dar fără folos. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea adolescentei căutate, este rugată să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Oamenii legii au mai anunţat că au dat de urma unui bărbat ce fusese dat dispărut de familie. Este vorba de un individ de 51 de ani, din localitatea Dulceşti, dar dispărut de sora sa, după ce a plecat de acasă de pe 15 august şi nu a mai dat nici un semn de viaţă. El a revenit la domiciliu pe 20 august, iar anchetatorii au stabilit că pe perioada dispariţiei nu a fost victima vreunei infracţiuni. …..http://monitorulneamt.ro/politistii-cauta-o-minora-fugara/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ