31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Polițiștii l-au reținut pentru scandal și bătaie, procurorul de caz l-a pus sub control judiciar!

ACUZAȚII… Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

BĂTAIE ÎN FAMILIE… Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reținut un bărbat, domiciliat în comuna Pogana, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. Ulterior, față de prezumtivul autor a fost dispusă de către procurorul de caz, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Pogana, care ar fi agresat un tânăr în localitatea Tomești, comuna Pogana. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 27 martie a.c., ora 15:30, în timp ce se afla pe un drum sătesc din localitatea Tomești, bărbatul cercetat s-ar fi întâlnit cu un tânăr în vârstă de 17 ani (rudă cu acesta), din localitatea Hălărești, comuna Iana, iar în urma unor discuții în contradictoriu, i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, la nivelul capului și al abdomenului. De asemenea, i-ar fi adresat acestuia amenințări cu moartea, și ar fi provocat scandal, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. În data de 29 martie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de prezumtivul autor a fost dispusă de către procurorul de caz măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

„Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a menționat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here