-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Poliţiştii răniţi grav în accidentul din Neamţ încercau să oprească un şofer drogat. Leziunile suferite

- Advertisement -

Poliţiştii răniţi grav în accidentul din Neamţ în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu încercau să oprească un şofer drogat. Leziunile suferite în urma unei tamponări au necesitat internarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ.

În cazul evenimentului rutier petrecut pe 3 ianuarie 2023, în jurul orei 18.15, pe DN 15, la Săvineşti, ies la iveală noi detalii de anchetă. Oamenii legii intenţionau să oprească un şofer, au efectuat semnale luminoase şi acustice, iar când au plecat în urmărirea lui maşina lor a fost lovită de alta.

În urma impactului, poliţiștii au rămas încarcerați în autospecială, fiind necesară intervenţia pompierilor. Cadrele medicale au constatat că agenţii suferiseră traumatisme cranio-cerebrale cu pierderea conştienţei, traumatisme toracice, iar unul dintre ei prezenta şi otoragie.

În ceea ce îl priveşte pe conducătorul auto care nu a oprit la semnalele făcute, el a fost descoperit în scurt timp după ce şi-a continuat drumul spre municipiul Piatra Neamţ, de către colegii poliţiştilor răniţi. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Borleşti…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/politistii-raniti-grav-in-accidentul-din-neamt-2232209.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.