10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Politistii rutieri si mascatii, la datorie, în toiul noptii! (FOTO)

- Advertisement -

CONTROALE…Peste douã sute de autoturisme au fost verificate în trafic, în toiul noptii, fiind aplicate 34 de sanctiuni, în cadrul unei actiuni la care au participat politisti de la Investigatii Criminale, Ordine Publicã si luptãtorii din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Vaslui. Controalele au avut drept scop cresterea gradului de disciplinã rutierã si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În cadrul activitãtilor desfãsurate pe drumurile publice din municipiul Bârlad, cei 25 de politisti participanti au verificat peste 245 de vehicule si au legitimat peste 265 de persoane.

„În urma neregulilor constatate, politistii au aplicat 34 sanctiuni contraventionale, în valoare totalã de peste 10.810 de lei, pentru încãlcãri privind circulatia pe drumurile publice. De asemenea, a fost retinut un permis de conducere si retrase 8 certificate de înmatriculare.

Pentru reducerea gradului de victimizare prin producerea accidentelor de circulatie, politistii rutieri le recomandã conducãtorilor auto sã adopte o conduitã preventivã, sã respecte cu strictete regulile de circulatie si sã circule cu o vitezã adaptatã în permanentã la conditiile de drum. Activitãtile de supraveghere ale traficului rutier, pentru depistarea celor care încalcã regimul legal de vitezã sau alte cauze generatoare de accidente, vor continua în perioada urmãtoare, atât pe timpul zilei cât si pe cel al noptii”, a precizat Mãlina Popa, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.