Poliţiştii şi un copil de 1 an şi 8 luni au asistat la o crimă oribilă. O româncă, ucisă de soţul italian

Tragedie în Diaspora. Scene desprinse din filmele de groază au fost privite de polițiști și de un copil de doar 1 an și 8 luni. Cristina, o româncă în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă cu sânge rece de propriul soț, un cetățean italian. Oroarea s-a produs în Germania. Autoritățile au fost obligate să îl împuște mortal pe individ, chiar în balconul domiciliului unde s-a produs crima.

Întregul eveniment nefericit a început în jurul orei 17:00, în momentul în care un vecin a auzit o ceartă zgomotoasă și a sesizat forțele de ordine printr-un apel la numărul unic de urgență. Bărbatul a raportat că, din apartamentul de vis a vis, se aud strigăte îngrijorătoare. Acolo locuia Cristina, o femeie de doar 25 de ani, împreună cu fiul ei de 1 an și 8 luni.

A pătruns peste tânără în casă și a început cearta

Tatăl copilului, un bărbat de cetățenie italiană în vârstă de 46 de ani originar din Calabria, a intrat peste femeie în casă, iar cei doi au început să se certe puternic.

Conaționala i-a cerut în repetate rânduri să iasă din locuință. Dar, exact în momentul în care în casă au pătruns agenții de poliție, italianul a înjunghiat-o de câteva ori, pe balconul locuinței, chiar sub ochii acestora. Ulterior, acesta a aruncat spre oficiali o petardă și a strigat să-l împuște.

Fără a clipi, unul dintre agenți a apăsat trăgaciul spre individ. Două focuri de armă i-au fost mortale. Trăgătorul a precizat faptul că a fost nevoit să tragă atât pentru autoapărare, cât și pentru a încerca să îi salveze viața victimei.

Tânăra a decedat în timp ce medicii îi acordau îngrijiri medicale

Din nefericire, băiețelul de 1 an și 8 luni a rămăs fără cea care i-a dat viață. Echipajul medical ce s-a deplasat la fața locului, în ciuda eforturilor depuse nu au mai putut face nimic pentru femeie, aceasta trecând la cele veșnice în momentul în care primea îngrijiri medicale. … https://www.bzi.ro/politistii-si-un-copil-de-1-an-si-8-luni-au-asistat-la-o-crima-oribila-o-romanca-ucisa-de-sotul-italian-4067372?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ