spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Politistul accidentat grav, trimis la Iasi cu multiple fracturi!

- Advertisement -

DE DURATÃ… Politistul care a suferit un grav accident de circulatie când se îndrepta de la Tecuci, spre locul sãu de muncã din comuna Pogonesti, judetul Vaslui, a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi! Dupã ce a fost dus initial cu elicopterul SMURD la spitalul din Galati, medicii au luat decizia sã-l transfere la Iasi, având în vedere rãnile multiple. Tot cu elicopterul SMURD a fost transferat la Iasi, unde a fost internat la Sectia Ortopedie, urmând ca marti, 5 decembrie, sã fie operat la mâini, bazin, coapse si femur! ! Cert este cã refacerea politistului va fi îndelungatã.

Bogdan Ionut Ignat, din Tecuci, agentul de politie de 39 de ani, se îndrepta spre Postul de Politie Pogonesti, la volanul autoturismului personal, pe DE 581, când a fost izbit în plin de o masinã al cãrei sofer a efectuat o depãsire neregulamentarã. Accidentul s-a soldat cu trei victime. Cel mai grav rãnit a fost agentul de politie de la Pogonesti. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean din Galati cu un elicopter SMURD!

„Din verificãrile preliminare efectuate de politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Ruralã Tecuci si de cãtre cei de la Serviciul Rutier s-a stabilit faptul cã un bãrbat, cu vârsta de 52 de ani, din satul Lunca Cetãtuii, judetul Iasi, în timp ce conducea un autovehicul pe DE 581, având directia de deplasare cãtre municipiul Tecuci, în zona intersectiei cu DC 88, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depãsire al autovehiculului din fata sa, iar când a pãtruns pe sensul opus de mers ar fi intrat în coliziune frontalã cu un autoturism, care era condus de un bãrbat, cu vârsta de 39 de ani, domiciliat în municipiul Tecuci”, a precizat agentul sef principal, CiprianTeodor Stoica, purtãtorul de cuvânt al IPJ Galati.

Soferul rãnit grav este agent de politie din cadrul IPJ Vaslui si lucreazã la Postul de Politie al comunei Pogonesti. Politistul lucreazã din 2016 la IPJ Vaslui, iar de trei ani la Postul de Politie din comuna Pogonesti, zona Bârlad. A fost angajat din sursã externã si locuieste în Tecuci, de unde face naveta cãtre locul de muncã.

Politistul a ajuns la spitalul iesean „Sf. Spiridon” si este pe mâna medicilor ortopezi!

Bogdan Ionut Ignat a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi, fiind transferat de la spitalul din Galati cu elicopterul SMURD. A fost preluat de echipa de medici chirurgi de la Sectia de Ortopedie. Medicul Diana Cimpoiesu de la Spitalul iesean ne-a precizat cã: „Politistul a fost adus la Sectia Ortopedie, unde s-a constatat cã are fracturi de coapse, fracturã de bazin, fracturã de femur, precum si traumatisme severe la ambele mâini. Va fi operat cel mai probabil mâine (marti, 5 decembrie – n.r.). Starea pacientului este destul de grea, dar nu este gravã. Cel mai probabil, durata sa de recuperare va fi destul de lungã. Este constient si cooperant”, a precizat medicul Diana Cimpoiesu.

Soferul vinovat de accident s-a ales cu dosar penal pentru vãtãmare corporalã

„Conducãtorilor auto li se vor preleva mostre de sânge la unitãtile spitalicesti, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauzã va fi întocmit un dosar penal pentru infractiunea de vãtãmare corporalã din culpã, urmând a se stabili cu exactitate împrejurãrile în care a avut loc acest eveniment rutier”, a mai precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Galati, agent sef principal, Ciprian Teodor Stoica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.