spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Politistul de frontierã de la Husi, acuzat de vãtãmare din culpã, trimis în judecatã. Spitalele Husi si Vaslui, pãrti civile în dosar!

- Advertisement -

LA JUDECATÃ… Procurorii huseni au finalizat dosarul politistului de frontierã în vârstã de 45 de ani care, în septembrie anul trecut, a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, fiind gãsit la volan si sub influenta alcoolului, cu alcoolemia de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta, la aproape cinci luni de la comiterea faptei, a fost trimis în judecatã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã. Bãrbatul se aflã în prezent în arest la domiciliu, dupã ce o perioadã i s-a aplicat si mãsura arestului preventiv. Politistul însã ar vrea sã stea sub control judiciar si a solicitat recent acest lucru instantei, care, însã verificând temeinicia arestului la domiciliu, i-a respins solicitarea. Victima acestuia este o femeie de 46 de ani din Husi, care, în acea searã, voia sã traverseze regulamentar trecerea de pietoni din zona Bazarului de pe Bulevardul 1 Mai. O masinã oprise sã îi dea prioritate, însã politistul de frontierã, care conducea autoturismul ce se afla în spatele acesteia, nu a observat la timp situatia si astfel s-a angajat într-o depãsire cam… nervoasã, în urma cãreia a lovit în plin, chiar pe zebrã, femeia angajatã corespunzãtor în traversarea strãzii. Victima a suferit rãni si, pe fondul impactului, a intrat în comã profundã. Numai un miracol a fãcut a femeia sã nu îsi piardã viata, însã suferintele sale fizice încã sunt prezente. În dosarul aflat deja pe masa judecãtorilor, pe lângã victima accidentului, s-au mai constituit pãrti civile Spitalul municipal Husi, Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, Serviciul Judetean de Ambulantã, iar parte responsabilã civilmente este Societatea de Asigurãri Euroins România.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.