3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

UPDATE: Polițistul de frontieră de la Huși va fi înmormântat de colegi, ambii părinți sunt în spital cu Covid!

UPDATE: Trupul neînsuflețit al polițistului de frontieră, decedat pe 21 octombrie, în locuința sa din municipiul Huși, a fost depus la capela Sfântul Toma. “Anunțăm, cu tristețe în suflet, despre trecerea în lumea celor drepți a colegului nostru, agent șef BALAN SERGIU MIHAI. S-a petrecut prin viață cu o deosebită decență, a fost un om activ și responsabil în tot ceea ce a făcut, având mult bun simț, fiind animat permanent de lucrul bine făcut și de spiritul dreptății.

În memoria colegilor a rămas ca un om de onoare și bun profesionist, câștigând astfel respectul și afecțiunea tuturor.

În ceasul din urmă, cu regretul firesc că nu îl vom mai vedea printre noi, ne rămâne consolarea că ne-a lăsat suficiente motive ca să nu-l uităm. Odihnă veșnică, drag coleg! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Pentru cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit este depus la capela Bisericii Sfântul Toma, Huși.

Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 27.10.2021”, a fost mesajul transmis de colectivul Poliției de Frontieră Vaslui.

FUNERALII… Polițistul de frontieră din Huși, în vârstă de 43 de ani, găsit în urmă cu câteva zile decedat în locuință, va fi înmormântat de colegii de serviciu. Ambii părinți sunt acum internați în spital, diagnosticați cu Covid. MarțI, trupul neînsuflețit va fi depus la o capelă din oraș, iar toate detaliile funeraliilor vor fi făcute publice de colegii din Poliția de Frontieră.

În mențiunile făcute de medicul de la Medicina Legală, pe certificatul constatator al decesului, nu este scris, negru pe alb, diagnosticul de Covid, ci strict afecțiunile medicale care duc, în general, la deces. Între timp, mama sa cu care se afla în locuință, în izolare, în perioada în care a survenit moartea polițistului de frontieră, este deja internată la spital cu infecția cu virusul Sars-Cov 2. Ambii erau considerați contacți direcți ai tatălui, care fusese primul internat în spital pentru Covid. Mama și fiul au fost lăsați în izolare la domiciliu, iar, pe 21 octombrie, polițistul a fost găsit decedat. Primul gând al apropiaților a fost acela că și el fusese, de fapt, infectat cu virusul Sars Cov 2 și poate nu a ajuns la timp la spital, pentru a fi tratat. Ca să fie clarificată situația s-a cerut efectuarea necropsiei. Înmormântarea de care se vor ocupa colegii din Poliția de Frontieră va avea loc miercuri, 27 octombrie.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here