3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Ponta: PSD îi asigură lui Geoană maşină şi casă de protocol, nu e normal să vorbească aşa de partid

- Advertisement -

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seară, după o şedinţă informală a mai multor lideri ai partidului, că persoana preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, nu a fost subiect de discuţie, însă a subliniat că fostul lider al partidului beneficiază de casă şi maşină „asigurate de partid”, drept urmare „nu este normal” să vorbească „aşa” de partidul său.

„Geoană a vorbit de PSD că e un partid bolşevic sau că ia măsuri bolşevice. E totuşi partidul pe care domnia sa l-a condus atâţia ani şi inclusiv astăzi îi asigură şi maşina de la SPP şi casă de protocol şi toate celelalte lucruri. Nu e normal să vorbeşti aşa de partidul tău”, a declarat Ponta.

El a mai precizat că subiectele discuţiei de miercuri ale liderilor social-democraţi au privit doar strategia pentru începutul anului viitor, dar şi politica de alianţe faţă de partidele de opoziţie.

Geoană a declarat, miercuri seară, într-o emisiune Europa FM, că acuzaţia că s-ar „lucra” la spargerea partidului este una „de tip bolşevic”, referindu-se la scrisoarea critică a unor social-democraţi împotriva sa.

„Vorbind de UNPR, care reprezintă piesa care asigură majoritatea fragilă a actualei puteri, există o foarte mare frământare. Nu o recunosc public, dar dacă stai la 1% şi rişti să nu mai intri în Parlament pentru că eşti în asociere cu Puterea începi să-ţi faci probleme. Şi atunci este evident că fiecare partid, şi PNL, şi PSD şi PC, care încearcă să se poziţioneze, să se ramforseze în perioada aceasta, încearcă să discute şi cu alţi parlamentari pentru o eventuală nouă majoritate. Nu este nimic ilegitim aici. Deci ideea că cineva lucrează la spargerea partidului asta mi se pare o acuză de tip bolşevic. Unitatea partidului nu este un mit sau un enunţ abstract”, a spus Geoană.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.