spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Popovici, crescut de nişte părinţi model: Dezvăluire despre mama lui David şi o decizie luată în familie

- Advertisement -

Succesul uriaş obţinut de David Popovici a venit datorită unui cumul de factori. Pe lângă talent şi pregătire, puştiul a fost crescut şi într-un mediu sănătos.

Nu o dată s-a spus că, în România, părinţii care îşi dau copilul la sport ajung, din păcate, să-i facă foarte mult rău pe parcurs.

Pe lângă un comportament inadecvat, lipsit de eleganţă, în timpul şedinţelor de antrenament la care asistă, mulţi părinţi au şi prostul obicei de a pune presiune, atât pe copil, cât şi pe antrenori, disperaţi să-şi îndeplinească propriul vis, acela de a-şi vedea copilul devenind un mare sportiv de performanţă.

Nu toţi cei care se apucă de sport însă devin David Popovici sau Simona Halep. Şi, oricum, sportul nu înseamnă doar medalii, trofee şi recorduri mondiale. Părinţii lui David Popovici au înţeles acest lucru şi, de-a lungul carierei băiatului, au ţinut doar să-i dea sprijin. În rest, au stat în umbră, motiv pentru care au şi luat o decizie importantă în familie: să nu facă turul televiziunilor, să nu aibă apariţii mass-media, lăsând ca David şi antrenorul său, Adrian Rădulescu, să se ocupe de relaţia cu presa.

De asemenea, mama lui David, Georgeta, a ţinut să facă un curs antidoping pentru a putea înţelege mai bine acest fenomen. Dezvăluirea a fost făcută de fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping (ANAD), Cristi Balaj, la Orange Sport.

Citeste mai mult: adev.ro/rdx7xw

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.