spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Popovici, uimitor: Cel mai rapid înotător canadian din istorie face o plecăciune în fața lui David

- Advertisement -

David Popovici a încheiat Mondialele de juniori de la Lima, ultima competiție pentru el înainte de a împlini 18 ani, cu o nouă medalie de aur în proba sa preferată, 100 de metri liber.

Practic, în acest moment, avem de-a face cu un fenomen în lumea natației, ceea ce reiese și din ce scrie presa internațională despre Popovici. La Lima, acesta a bifat ultima sa competiție, la juniori, în condițiile în care va împlini 18 ani pe 15 septembrie. Inclusiv acest amănunt, că David e deja incredibil de bun la o vârstă fragedă, e fascinant pentru specialiști.

„E un înotător incredibil“
Ultimul care a analizat vara de vis a lui Popovici a fost Brent Hayden (38 de ani). Vorbim despre cel mai rapid înotător canadian din toate timpurile. Și acum, după retragerea sa din activitate, Hayden deține recordul național, în probele de 100 (47.27) și 200 de metri liber (1:46.40). El a câștigat medalia de bronz pentru țara sa, la 100 de metri liber, la JO 2012, la Londra. În rest, are un aur Mondial, în această probă, dar și un argint…https://adevarul.ro/sport/popovici-uimitor-cel-mai-rapid-inotator-canadian-2202838.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.