5.3 C
Vaslui
27-nov.-2022

PORTAR DE PRIMERA

- Advertisement -

A jucat la juniorii lui Real Madrid

LOVITURÃ.. FC Vaslui este aproape de finaliza campania de achizitii din aceastã varã. “Galben-verzii” au luat un portar din prima ligã din Spania si urmãresc sã mai transfere încã un vârf pâna la începerea campionatului. David Cobeno a venit din postura de cãpitan al formatiei Rayo Vallecano si va ocupa mai mult ca sigur postul de titular în poarta Vasluiului.

Adrian Porumboiu nu este foarte afectat de despãrtirea de Augusto Inacio si are încredere cã Marius Sumudicã poate îndeplini obiectivele din acest sezon. Principala acuzã pe care finantatorul Vasluiului i-a adus-o lui Inacio a fost faptul cã echipa nu era pregãtitã din punct de vedere fizic pentru noul sezon. “Echipa e în genunchi din punct de vedere fizic. La ultimul meci am stat pe bancã cu Piturcã si el a remarcat calitatea jucãtorilor doar 40 de minute. Repriza a doua am fost în genunchi,” a declarat Porumboiu.

Finantatorul “galben-verzilor” a anuntat ieri încã un transfer pentru echipa sa. Astfel, dupã ce Dolha nu a fost retinut în lot, Porumboiu s-a orientat cãtre alt portar. În Austria a ajuns David Cobeno, un portar de 30 de ani, ultima oarã cãpitan la Rayo Vallecano. Adrian Porumboiu a anuntat cã în aceastã varã va mai sosi un atacant, dupã care lista de achizitii va fi închisã. “Am semnat azi cu Cobeno, un portar care a apãrat la Rayo Vallecano. E portar de Primera Division, care a apãrat constant în Spania. Aveam nevoie de el. Mai luãm un vârf si gata.”

Cât despre conflictul din noul antrenor si Marius Constantin, Porumboiu a zis cã nu sunt probleme si cã, mai mult, chiar Sumudicã ar fi insistat ca fundasul sã fie pãstrat în lot. “Era vorba de un transfer al lui Marius Constantin, dar Sumudicã s-a opus. A fost vorba de o problemã personalã pe care au rezolvat-o ca între bãrbati,” a încheiat Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.