1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Portile ni se inchid (FC Vaslui 0-1 Rapid) (foto)

- Advertisement -

Vasluiul a pierdut asearã frustrant în fata unui Rapid venit în Moldova pentru a pleca acasã cu un egal. Elevii lui Rãzvan Lucescu au tras de timp cât au putut, au simulat în multe momente ale jocului si au profitat de maniera de arbitraj mult prea moale a lui Vasile Avram. Centralul partidei a trecut cu vederea un penalty pentru vasluieni, lãsând nesanctionat un duel neregulamentar între Marcos Antonio si Mike Temwanjera. La toate acestea s-a adãugat si jocul destul de slab al multora dintre jucãtorii îmbrãcati în “galben-verde”.

Rãzvan Lucescu a venit la Vaslui sã joace la 0-0, dar a dat peste un adversar în crizã de identitate. Lipsa lui Sânmãrtean, chiar si în zi proastã, s-a vãzut în multe momente ale jocului. Lui Bello nu i-a mai iesit ca în “Stefan cel Mare”, Gheorghiu a fost “mânã moartã”, Raul Costin nu a avut noroc la cele douã suturi ale sale, iar Wesley si Adailton nu au beneficiat de mingi utile.

Dupã ce cã jocul echipei nu mergea asa cum trebuie, adversarii împreunã cu centralul Vasile Avram au contribuit si mai mult la precipitarea “galben-verzilor”. Giulestenii au stat mai mult pe jos, au simulat, au tras de timp si au profitat la maximum de sansele evite.

Mai mult, în a doua reprizã, vasluienii au avut o loviturã de pedeasã, dar Avram a considerat cã duelul dintre Marcos Antonio si Temwanjera a fost unul regulamentar. Desi a spus cã nu comenteazã arbitrajul, Inacio nu s-a putut abtine si i-a criticat pe adversari si pe central. “Jucãtorii mei au fost deranjati de arbitraj. Fotbalistii adversi au simulat accidentãri foarte grave. Ei nu aveau nevoie de asa ceva.”, a spus Inacio.

Accidentarea lui Marius Constantin l-a adus pe Farkas în primul unsprezece

Farkas: “Ne-a lipsit concentrarea”

Farkas a revenit printre titulari dupã o lungã perioadã, dar revenirea sa nu a fost una cu noroc. Fundasul a fost schimbat spre finalul reprizei secunde, atunci când Inacio a mutat ofensiv.

Revenit în primul unsprezece, Pavol Farkas le cere colegilor sãi sã treacã peste aceastã înfrângere si sã strângã rândurile, pentru cã soarta calificãrii nu este jucatã. Farkas crede cã Vasluiului i-a lipsit concentrarea. “Meciul din retur va fi foarte greu. Sper ca echipa noastrã va putea câstiga acolo. Încã mai avem sanse de calificare. Trebuie sã jucãm concentrati, ceea ce ne-a lipsit astãzi. Chiar dacã este greu trebuie sã uitãm înfrângerea din aceastã searã pentru cã luni vom avea un meci foarte greu în campionat.”, a declarat Farkas.

N’Doye: “Cãrtile nu sunt fãcute”

Unul dintre cei mai buni jucãtori ai Vasluiului, Ousmane N’Doye spune cã Rapidul a meritat victoria, dar cã “galben-verzii” pot întoarce rezultatul în meciul retur. “A fost un meci bun, intens, un meci de Cupã care nu s-a terminat încã. Echipa cea mai bunã a câstigat. Cãrtile nu sunt încã fãcute, cum am luat un gol aici asa putem marca douã goluri în Giulesti. Pe mine mã intereseazã meciul din campionat contra Clujului si chiar dacã am pierdut ne vom pregãti ca si pânã acum.”, a spus N’Doye.

Inacio spune cã rezultatul corect ar fi fost un egal

“Nu meritam sã pierdem”

Augusto Inacio nu dezarmeazã si rãmâne optimist înaintea meciului din retur. Antrenorul Vasluiului spune cã echipei sale i-a lipsit asearã personalitatea.

Vasluiul a bifat asearã cea de-a doua înfrângere consecutivã pe teren propriu si pleacã cu un dezavantaj de un gol în returul de pe Giulesti. Antrenorul Augusto Inacio a declarat cã nimic nu este pierdut deocamdatã si cã asteaptã de la elevii sãi sã întoarcã rezultatul în mansa retur. “Stiam cã meciul cu Rapid va fi unul foarte greu. Astãzi ne-a lipsit personalitatea pentru a tine mingea la picior si pentru asta noi am jucat într-un mod în care nu eram obisnuiti. Sincer nu meritam sã pierdem, am fi meritat mãcar un egal, dar suntem în prima fazã a jocului si nimic nu este pierdut. Sanse mai sunt.”, a declarat Augusto Inacio.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.