PORTRET-ROBOT: Poliția, apel în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp. Cine o recunoaște este rugat să sune la 112

Criminaliștii au întocmit portretul-robot al tinerei ucise apoi incendiate într-un șanț din apropierea localității Ghimpați, județul Giurgiu. Astfel, poliția face apel la populație – cine recunoaște persoana din imagine sau din descrierea făcută de polițiști este rugat să sune la 112.

Fata omorâtă și apoi incendiată la margine de drum în apropiere de localitatea Ghimpați din Giurgiu este în continuare neidentificată! La 72 de ore de când corpul ei a fost găsit carbonizat în proporție de 90%.

Tânăra ar fi avut 20-30 de ani, înălțimea de 1,60 – 1,65, greutatea 50-55 de kilograme. Conform datelor prezentate de poliție, ea ar fi avut părul șaten, drept, de lungime medie. Persoanele care o recunosc pe tânără sunt rugate să apeleze la cea mai apropiată secție de poliție sau la numărul de urgență 112.

Anchetatorii mai menționează că geamantanul în care a fost introdusă după a fost omorâtă avea culoarea mov.

Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Anchetatorii au puține piste la acest moment, dar prioritatea numărul 1 este identificarea victimei. Până acum au constatat doar că ea nu se află printre persoanele declarate dispărute în ultima lună în România. … https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/portret-robot-politia-apel-in-cazul-fetei-ucise-si-incendiate-pe-camp-cine-o-recunoaste-este-rugat-sa-sune-la-112-1395253
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ