Porumboiu: “Arbitrul a fost foarte fricos cu Napoli, a făcut o singură greşeală în favoarea Stelei”

Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat arbitrajul partidei Steaua-Napoli, meci pe care polonezul Borski l-a prelungit cu 7 minute.

“L-am sunat pe Marius după meci, nu merita, îmi pare tare rău de el. Dacă vă amintiţi de Vaslui-Urziceni de anul trecut, aveam 1-0 şi tot în prelungirile prelungirilor a marcat Rusescu, de pe aceeaşi parte, din aceeaşi poziţie, a fost ca un deja vu. Asta mi-a zis şi Marius că discuta cu secundul Nagy.

După corner trebuia să fluiere finalul şi era totul în regulă. Dacă le aduni pe toate, s-a depăşit cu 30 de secunde. Lăsînd şi asta la o parte, a fost şi ghinion, cei de la Napoli puteau înscrie şi din alte faze, dar nu au făcut-o.

Arbitrul putea să le spună discret celor doi căpitani de echipă că va mai prelungi meciul suplimentar. Fotbaliştii trebuiau informaţi. Arbitrul a fost fricos cu Napoli, a făcut o singură eroare în favoarea Stelei, la un fault asupra lui Ricardo. Atît. În rest, foarte atent, pedant cu echipa oaspete”, a zis Porumboiu la sportro.
gsp.ro
3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ