spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Porumboiu, dezamăgit de Gică Popescu!

- Advertisement -

REACȚIE… Adrian Porumboiu nu a mai participat la meciul de adio al Generației de Aur, deși inițial fusese invitat de Ion Crăciunescu. Fostul mare arbitru s-a arătat dezamăgit de Gică Popescu, cel pe care l-a și ajutat în 2012.

După Ganea, Lupu sau Craioveanu, și Adrian Porumboiu, fostul finanțator al echipei FC Vaslui, s-a arătat dezamăgit de Gică Popescu, organizatorul meciului de retragere al Generației de Aur. “Gică Popescu este un nesimțit! Am fost sunat de Crăciunescu să vin, înțelegerea fiind să arbitrăm fiecare câte o repriză. Am acceptat, însă apoi nu știu exact ce s-a întâmplat, nu am mai fost contactat. Ca fotbalist, Gică Popescu a fost uriaș, însă ca om, este un nesimțit! Eu am fost domn cu el, l-am și ajutat în 2012. După partida de pe Arena Națională, am vorbit cu Gică Popescu prin mesaje, iar el mi-a spus că nu și-a mai dorit Crăciunescu să fiu acolo. Cea mai grea povară este recunoștința. Când jucau fotbaliștii din Generația de Aur, Cristi Balaj era UTC-ist, de abia își începea cariera în arbitraj”, a declarat Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Gică Popescu …a făcut studiile la pușcărie.Cînd trece prin Craiova ….trece noaptea ca hoții…La aroganța și nesimțirea lui nu trebuie decît să schimbi canalul la televizor…oricum ,a fi mare în Turcia ,sau în estul Europei, ca fotbalist, rezultatele sunt mai degrabă ale stăpînilor care cumpără arbitrii, decît ale clonelor ce mimează fotbalul pe teren…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.