spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Porumboiu: “E de la Văleni, din zonă de la noi de aici, unde lumea se mai bate”

- Advertisement -

OPINIE… Vasile Mogoș, lovit de ghinion după 30 de minute de la debutul la EURO 2024. Vasluianul s-a ciocnit violent cu olandezul Dumfries și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ieșit accidentat și nu a mai putut continua.

Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a avut o reacție amuzantă când a fost întrebat de duelul dintre Vasile Mogoș și olandezul Dumfries: “Mogoș e vasluian de-al meu, dar olandezul a avut mai multă fibră și al nostru mai mult puf. E de la Văleni, din zonă de la noi de aici, unde lumea se mai bate. M-a sunat și Corneliu (n.r. fiul său), care era în Franța și se uita la meci și m-a întrebat cum e posibil, că știa și el cum sunt oamenii ăștia la Văleni! Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor? Bine, Mogoș a plecat de foarte mult timp, însă baza lui de alimentație a fost deficitară. Ăla a intrat și l-a lăsat fără aer, un contact între doi jucători, unul tare, hrănit cu armură, ăsta făcut din puf, crescut cu pui de Crevedia. Nu poate fi vorba de mai mult. La Ianis Hagi nu e penalty, adversarul a lovit mingea cu capul, iar brațul s-a dus în capul lui Ianis, nu poate fi vorba”, a spus Porumboiu pentru ProSport. După terminarea partidei din Germania, Mogoș a postat un mesaj pe rețelele de socializare, alături de un tricou semnat de toți jucătorii naționalei. “Un sânge de Român”, a scris Vasile pe Instagram.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

    • Întîi de toate a ” cumpărat ” ieftin,a privatizat cam tot ce se putea cu bani putini, a obținut profit după care a lăsat totul vraiște! Ce se mai vede in urma lui?!?

  1. Au rămas angajații de la firmele sale pe drumuri trăind adevărate drame, a distrus imperiul său, un colos industrial, o echipa de fotbal și un întreg județ.

    • Dacă a avut slăbiciune la zdipa de curvete de pe centura…a pierdut toti banii mosulica asta impotent…acum este important financiar…o sa ajunga ca Irinel Columbeanu , vai de mama lui într-un azil de nebuni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.