12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Porumboiu sare la gâtul șefilor din fotbalul românesc

- Advertisement -
Adrian Porumboiu

ÎNȚEPĂTOR… Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a făcut câteva observații după ultimele evenimente din fotbalul românesc. Adrian Porumboiu nu i-a menajat deloc pe șefii FRF, LPF și CCA.

Fostul arbitru internațional a reacționat dur după ce șeful CCA, Kyros Vassaras, a susținut într-o conferință de presă că decizia lui Kovacs de a acorda penalty pentru CSU Craiova la presupusul henț comis de Bahassa a fost corectă. “Vassaras e un idiot! Îmi asum ce spun, chiar îl rog să mă dea în judecată, dar nu pot avea altă impresie despre el când vine să ne mintă în față și să ne spună că e henț când pe toate reluările se vede că nu e. E clar că apără minciuna, iar când cineva apără minciuna înseamnă că are alte interese. Fostul finanțator al Vasluiului s-a luat și de șefii FRF și LPF, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu. “Nota nu 10, ci 10.000 pentru ce a zis Mititelu. Sunt perfect de acord cu el, îi apreciez curajul. Nu există niciun fel de transparență în procesul drepturilor TV și LPF este complice la așa ceva. Totul este făcut pe sub masă și se aruncă în spațiul public ideea că cluburile trăiesc de pe urma banilor televiziunilor, când de fapt vedem că toată lumea caută fotbalul, se consumă din ce în ce mai mult. Băi Gino, știu că au probleme, dar du-te băi nene acasă și lasă pe altul să vină și să facă lucrurile cum trebuie și cum ar fi mai bine pentru cluburi. Ăștia de la FRF sunt nebuni. Cum poți să-ți bați joc, să umilești un antrenor în asemenea hal? Doar mintea ăstora care conduc acum la FRF poate debita asemenea enormități.”, a declarat Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Nu-mi este simpatic acest domn, asta contează mai puțin, important este că de această dată cele spuse sunt in totalitate adevărate. Păcat că personajele enumerate sunt prea bine înfipte și protejate. Așa fotbalul nostru va cobora in continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.