Porumboiu vs. suporterii

MUTÃ ECHIPA LA IASI?… Ca de fiecare datã când echipa trece printr-o perioadã grea, Adrian Porumboiu spune cã mutã echipa în alt oras ori cã renuntã la fotbal. Asta drept pedeapsã pentru suporterii l-au contestat pe galacticul Caro! Fanii au reactionat imediat si s-au declarat nemultumiti de atitudinea finantatorului.

Supãrat pe rezultatele slabe din acest început de sezon, dar si pe atitudinea suporterilor vasluieni, care i-au cerut demisia lui Caro, finantatorul “galben-verzilor” s-a luat de fanii vasluieni cãrora le-a spus cã din sezonul viitor pe Municipal vor mai vedea doar meciuri din campionatul judetean. “Sunteti suporteri, dar ne facem de râs în toatã Europa cã vã luati de antrenor. Lãsati-l în pace. Antrenorul e treaba mea, nu e treaba suporterilor. Nu strigati deloc când veniti la stadion. La ultimul meci, cu Steaua, când era 1-0 nu mai striga nimeni. Nici echipa nu a jucat, dar nici suporteri nu avem. Vor avea o suprizã în viitorul apropiat dacã vor continua asa. Vor vedea echipa mutatã pe la Iasi sau prin alt oras“, a declarat Adrian Porumboiu. Reactia fanilor nu întârziat, iar pe site-ul oficial al suporterilor, www.fcvaslui.info, fanii “galben-verzi” au criticat atitudinea finantatorului. Iatã nemultumirile fanilor:

– “În loc sã recunoascã cã el e primul vinovat, ne ia cu vrãjealã ieftinã”, scrie Fantomas.

– “Iar începe cu mutatul echipei. Vorbeste despre respect însã clubul nu face nimic pentru a atrage suporterii la stadion. Dupã câte spune el toti vasluienii sunt obligati sã le placã fotbalul si sã vinã pe stadion, de parcã ar fi angajati”, spune minutzu.

– “Nu mi-a plãcut atitudinea lui Porumboiu fatã de suporteri, bine i-au spus unii “Mosierul”. Am vãzut la televizor când ameninta cã la anul vom vedea Zãpodeniul la Vaslui. Domnule Adrian Porumboiu atitudinea dumneavoastrã mi-a lãsat un gust amar. Dacã altã datã vã imploram sã rãmâneti lângã echipã, acum pot spune cã îmi este indiferent”, a scris Suhy.

– “Sã o mute la Iasi si sã termine bâlciul. A ajuns prea departe. E adevãrat sunt banii lui dar nu trebuie sã-si batã joc de oamenii sãraci, usor de manipulat”, a spus Dragos.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ