2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Potrivit medicilor, cele două fetiţe vor fi internate la Terapie Intensivă în Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. ”Echipajul SMURD va aduce de la Fălticeni gemene de o lună şi 17 zile, 2,5 kilograme, în incubatoare, cu detresă respiratorie acută COVID-19 la Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Copii”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi. Peste 7.600 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.

- Advertisement -

Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu produs la Mănăstirea Tărcuţa, comuna Tarcău, judeţul Neamţ, iar o femeie a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Au ars mai multe anexe, dar focul nu a ajuns la biserică.

ISU Neamţ a precizat, marţi seară, că intervenţia continuă la Mănăstirea Tărcuţa din comuna Tarcău.  Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat ce se afla în pelerinaj la mănăstire.

”La sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat, la anexele din ansamblul mănăstiresc (chilii, casa praznicală, magazii, gater etc) cu posibilitatea propagării la biserică şi la fondul forestier. O femeie de 45 de ani a suferit uşoare arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital”, au precizat pompierii.

Citeste mai mult: adev.ro/rfa06j

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.