spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Povestea crimelor „Babes in the Wood”. După 35 de ani, poliția și-a cerut iertare pentru ancheta eronată

- Advertisement -

Poliția din Sussex și-a cerut scuze în mod oficial pentru eșecurile investigațiilor sale inițiale privind asasinarea fetelor de nouă ani Nicola Fellows și Karen Hadaway în 1989. Autoritatea și-a cerut iertare și pentru arestarea pe nedrept a tatălui uneia dintre fete, Nicola.

Fetele au fost agresate sexual și sugrumate în pădurea din Brighton de către Russel Bishop. Crimele au devenit cunoscute sub numele de crimele „Babes in the Wood” după povestea de copii cu același nume, conform SkyNews.  Bishop a fost achitat la sfârșitul primului său proces, în decembrie 1987, din cauza slăbiciunilor din dosarul prezentat de poliție și procurori. Mai mult, acesta a fost achitat și din cauza minciunilor spuse de fosta lui iubită, care ulterior a fost condamnată la închisoare pentru mărturie mincinoasă.  Achitarea lui a dus la răpirea și molestarea unei fetițe de șapte ani, înaintea de a o lăsa moartă în Devil’s Dyke, o vale din South Downs, Sussex, în februarie 1990.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/povestea-crimelor-babes-in-the-wood-dupa-35-de-ani-politia-si-a-cerut-iertare-pentru-ancheta-eronata-2763931

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.