27.3 C
Vaslui
01-oct.-2022

Povestea emoţionantă a unui copil care şi-a hrănit cinci zile cu cartofi patru fraţi mai mici abandonaţi de mamă

- Advertisement -

Un băiat de zece ani a devenit un mic erou pentru ceilalţi patru fraţi mai mici ai săi. Abandonaţi de mamă, care a plecat cu un bărbat, fratele mai mare a reuşit să îşi hrănească cei patru fraţi timp de cinci zile, în principal, cu cartofi prăjiţi.

Povestea emoţionantă a devenit publică după ce procurorii care au cercetat-o iniţial pe mamă pentru abandon de familie au decis să renunţe la urmărirea penală. Povestea s-a derulat timp de câteva luni, la sfârşitul anului 2021, într-o comunitate săracă din municipiul Blaj, judeţul Alba.

O femeie care avea cinci copiii în întreţinere i-a abandonat pur şi simplu timp de câteva zile, ea plecând împreună cu un bărbat într-o comună aflată la aproximativ 20 de kilometri. Toţi cei cinci copii erau mai mici de 10 ani. Femeia avea, în total, opt copii, dar unul a fost luat în plasament maternal la scurt timp după naştere, iar doi au rămas în grija tatălui.

La un moment dat, la începutul lunii octombrie, a cunoscut un bărbat şi în urma unei discuţii telefonice a decis să plece la locuinţa acestuia din comuna Valea Lungă. Unei vecine i-a spus că merge până la magazin să cumpere alimente pentru minori, dar nu a mai revenit acasă.

Citeste mai mult: adev.ro/rf9qbe

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.