spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Povestea incredibilă a fiicei femeii ucise la Mogoșești! Medaliata la Special Olympics Malta, premiată la o zi după ce i-a fost omorâtă mama!

- Advertisement -

Nicoleta Dodan este numele ieșencei, medaliată la Special Olympics Malta, ce în urmă cu câteva zile a aflat că mama sa a fost ucisă cu sânge rece, concubinul acesteia fiind principalul suspect. Elevă la Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” din Iași, aceasta a fost premiată pentru performanțele obținute la competiția sportivă „Special Olympics” din Malta

Mama fetei, Brândușa Căsăndroi, a fost găsită fără suflare, chiar cu o zi înainte ca eleva în vârstă de 15 ani să participe la festivitatea de premiere din cadrul Galei „Împreună pentru excelență”.

Fetița locuiește la Centrul Social de Urgenţă pentru Recuperare şi Integrare „C.A. Rosetti” de aproape 5 ani, familia din care provine fiind cu probleme.

În ciuda faptului că nu a avut parte de modele parentale demne de urmat, aceasta a reușit să-și creeze propriul drum, în lumea sportivă.

Povestea tristă fiicei femeii ucise la Mogoșești

Nicoleta, fiica femeii ce a încetat din viață în condiții vitrege, nu mai locuia cu părinții săi, de când serviciul de asistență socială din comuna Mogoșești s-a autosesizat în cazul familiei Dodan. Minora a fost luată în grija statului pe motiv că mediul familial nu era unul în care aceasta să se dezvolte armonios…https://www.bzi.ro/povestea-incredibila-a-fiicei-femeii-ucise-la-mogosesti-medaliata-la-special-olympics-malta-premiata-la-o-zi-dupa-ce-i-a-fost-omorata-mama-4476192?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.