spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Povestea lui Horia, copilul care se luptã cu îndârjire cu leucemia! Are nevoie de ajutor! (FOTO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SALVATI-L PE HORIA… Când lucrezi în presã, vezi tot felul de povesti de viatã impresionante, unele care te marcheazã, altele care te amuzã si unele care îti deschid larg ochii si te fac sã întelegi cã viata e mai mult decât ceea ce stii, ceea ce crezi sau ceea ce ai sperat. Nenumãrate imagini ale realitãtii îti trec prin fatã, dar niciodatã nu te gândesti cã într-o zi si viata ta ar putea fi o poveste care va misca sufletele celorlalti. „Nu e usor sã scriu acest text. Ultimele câteva zile au fost un cosmar derulat pe repede înainte… Horia Stefan, fiul meu si al Ralucãi, a fost diagnosticat cu leucemie limfocitarã acutã tip B cu afectare osoasã 70%. Din senin! A început lupta cu transfuzii de sânge si tot ce era necesar în primul rând pentru stabilizare. Se preconizeazã o luptã de duratã. Spitalizarea pentru tratament poate dura între 8 luni si un an si jumãtate”, spune tatãl lui Horia. Bãiatul are nevoie pentru tratament de 25.000 de euro, lucru imposibil de realizat pentru cei doi pãrinti si de aceea cer ajutor!

Grila vietii lui Daniel Paraschiv a fost schimbatã subit. Locul jocurilor a fost luat, fãrã un anunt prealabil, de internarea în spital a fiului sãu.

„Trãiesc o continuã zi de miercuri, ziua în care am urcat cu Horia si Raluca în avion cu fricã si sperantã. Nu stiu de unde mai are Horia atâta sânge de dat pentru analize zilnice… Nu stiu cum poate Raluca sã îndure atâta suferinta propriului copil si a celor pe care îi vede zilnic în spital si în salonul în care sunt internati”, povesteste Daniel.

Din fericire, la Spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Roma, sansele ca Horia sã fie salvat se apropie de 90%. Va fi un drum lung, greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu suferinta prin care trec toti acum nu va fi în zadar. Resimtim pânã în strãfundurile sufletelor noastre ce înseamnã groaza, durerea sfîsietoare, neputinta dar si speranta, dorinta oarbã sã rãzbim, sã trãim, Horia sã se vindece si sã trãiascã o viatã normalã, decentã. El si alti copii suferinzi sã îsi poatã relua copilãria atât de brutal întreruptã, spulberatã… Pentru ca Horia sã poatã duce la bun sfârsit tratamentele care îl pot salva de la moarte e nevoie de cel putin 25.000€. De aceea, orice sprijin financiar este binevenit, orice donatie îl poate ajuta pe acest copil sã iasã mai repede din urâtul serial în care l-a introdus viata. Locul copiilor e la joacã, nu la suferintã! Împreunã putem readuce pacea si bucuria în familia Paraschiv, asa cum e normal sã fie în fiecare familie! Orice donatie fãcutã în conturile Asociatiei „Salveazã o inimã” înseamnã pur si simplu viatã pentru Horia!

Pentru donatii accesati  https://salveazaoinima.ro/horia-paraschiv/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Pariu ca a fost va ccinat acu 2 ani cu otrava de la finanta mondiala ?
    Acum solutia poate fi doar medicina naturista , chemoterapia foloseste substante derivate din insecticidul DDT , nu are cum sa faca bine.
    Papadia , vitamina C in doze mari injectabile , vitamina D , dieta Gerson , si multe altele vindeca cancerele si leucemiile , toate cauzate de vacc inuri.

    • Taran de VS!!!!!!!!!!!!!….desi locuiesc aici de mai bine de o decada, nu pot sa cred cat de bou poti fi!!!!!!!!! Cand am venit in vs, toti ma luau la stanga: ui urcat in nord, te-ai dus la plugari!… dar am gasit oameni f misto in vs…..no shame……..dar si cu plugarii si cu razesii nu e de glumit: valeni/vs/munteni de sus si jos@co….aveti cernoziom sub unghii si mentalitate de sec al 12-lea: copilul sufera in mod real: de ce sa mananci kk despre vacin; vita de vs &marlanistanul adiacent: baga o donbatie consistenta, sa-ti mai speli din pacate!….tot cu wc in curte veti muri, ciumetilor!!!!!!! Copilul asta re nevoie de ajutor, nu de „sapientialele” tale din lanul de „cucuruz”!

      • noroc de voi ca bacanaliile imi iau din acuratetea gramaticala……apel la oamenii misto si cu creier din vs, care nu sunt putini deloc: ajutati-l pe copilul asta, in ciuda vitelor rurale sau pseudorurale din vs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.