Povestea necenzurată a renumitului Pancirel Costandache de la Iași! Deși provine dintr-o familie săracă și nimeni nu a vrut să-l ajute, astăzi este partenerul de scenă al Loredanei! Mama: „Când se întoarce acasă nu mai este artistul Pancirel, este copilul meu”

Un ieșean care provine dintr-o famile săracă a ajuns unul dintre cei mai buni trompetiști ai României! Pancirel Costandache este din comuna Cozmești, din Iași. Tatăl său este trompetist, iar el cântă astăzi pe scenă alături de Damian Drăghici și Loredana Groza. A învățat singur să cânte, la vârsta de 11 ani
Pancirel Constandache este ieșeanul care a uimit întreaga țară cu talentul său! Ieșeanul cântă pe marile scene ale lumii alături de cei mai cunoscuți artiști. Pancirel este fiul unui mare trompetist din comuna Cozmești, județul Iași, și și-a început cariera la vârsta de 11 ani. Maria Costandache, mama sa, este cea care l-a încurajat să cânte.
„Să vă spun cum a început Pancirel să cânte și cum a ajuns el ce este azi. Chiar dacă tatăl lui e cântăreț renumit, nu și-a dorit niciodată să îl învețe și pe băiat. Mi-am dorit foarte mult să meargă pe drumul acesta și să își valorifice calitățile de muzician. Eu nu mă învârt în lumea lor, a artiștilor, nu știu să cânt, dar cât am putut, l-am sprijinit, pentru că îl simțeam că poate și că ar vrea și el să facă asta. Era mic, era în clasa a 6-a și venea de la școală, îi dădeam să mănânce și îl lăsam o oră să se odihnească.
După ce se odihnea, îl puneam într-un fotoliu în casă și îi dădeam trompeta în mână. Sufla cum putea, nu știa nimic, dar exersând a învățat și așa a ajuns omul care este azi. Îmi amintesc și acum cum stătea timid pe fotoliu și am început amândoi să cântăm melodia lui Ion Dolănescu. «Românie, țara mea de dor» a fost primul cântec învățat de el, iar mai apoi a mai exersat și altele, care îi plăceau lui”, a declarat Maria Costandache, mama trompetistului Pancirel. …https://www.bzi.ro/povestea-necenzurata-a-renumitului-pancirel-costandache-de-la-iasi-desi-provine-dintr-o-familie-saraca-si-nimeni-nu-a-vrut-sa-l-ajute-astazi-este-partenerul-de-scena-al-loredanei-mama-cand-se-in-4232553?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ