0.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

Povestea terifiantă a lui NOS4A2 continuă. Interviu exclusiv cu Zachary Quinto despre serialul fenomen

- Advertisement -
Dacă primul sezon v-a lăsat cu multe întrebări și cu teama de a mai merge la culcare cu lumina stinsă, noul sezon se anunță a fi și mai tulburător. Povestea lui Charlie Manx nu se bazează nici în această nouă serie doar pe efecte speciale, deși machiajul este realmente o capodoperă, Quinto îmbătrânind foarte realist în doar câteva secunde, ci prin ițele țesute de scenariști, dând viață cărții „NOS4A2” scrisă de Joe Hill, fiul celebrului romancier Stephen King.Așa cum se dezvăluia în primul interviu pe care Zachary Quinto l-a acordat în exclusivitate pentru EVZ.ro la lansarea primului sezon, în 2019, noul „Nosferatu” nu are colți și nu bea sânge, însă este de departe cel mai înspăimântător vampir.

Copii răpiți, închiși într-o lume fantastică unde Crăciunul nu se termină niciodată și transformați într-o sursă de viață pentru înfiorătorul Charlie Manx, asta vom vedea și în sezonul 2. Dar continuă și lupta lui cu Vic McQueen (Ashleigh Cummings – The Goldfinch, Hounds of Love), care este și ea înzestrată cu puteri supranaturale – cea de a călători în timp și de a-l localiza pe Manx.

Luni, 4 ianuarie, primul episod al sezonului 2, pe AMC

Povestea devine și mai interesantă de la un episod la altul în sezonul 2, deoarece serialul face un salt în timp și ne arată desfășurarea evenimentelor cu opt ani mai târziu de la ultima întâlnire a lui Vic McQueen cu Charlie și mașina lui specială – așa cum probabil deja știți, există o un Rolls-Royce Wraith care face parte din toată această poveste supranaturală și care are rolul, ca și în cazul altor personaje din serial, de a fi un trăgaci pentru declanșarea magiei. … https://evz.ro/povestea-terifianta-a-lui-nos4a2-continua-interviu-exclusiv-cu-zachary-quinto-despre-serialul-fenomen.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.