1.4 C
Vaslui
04-dec.-2022

Povestea unui obsedat extrem de violent

- Advertisement -

Constanteanul care pe 20 aprilie si-a injunghiat fosta concubina a fost trimis in judecata. Belmondo Cobzaru a incercat sa dea de urmele victimei timp de mai multe luni, perioada in care le-a amenintat pe rudele femeii si l-a batut mar pe socrul acesteia.

Poveste de film de groaza in cazul barbatului care a venit tocmai de la Mangalia pentru a-si pedepsi iubita care l-a parasit. Procurorii l-au trimis ieri in judecata pe Belmondo Cobzaru, de 39 de ani, acuzandu-l de tentativa la omor calificat. Barbatul este extrem de violent, jumatate de an el dedicandu-si viata doar pentru a o gasi pe fosta concubina, Marcela R. Dupa ce a aflat unde se afla, a tatonat terenul o saptamana, timp in care a mers la locul de munca al femeii pentru a afla care e programul de munca al acesteia si cand se schimba turele la saormeria in care lucra Marcela R. Procurorii au mai mentionat ca Belmondo Cobzaru obisnuia sa agate femei de pe retelele de socializare, pe care le „curata” ulterior de bani.

Si-a reclamat iubita la Politie doar pentru a-i da de urma

Povestea de iubire dintre Belmondo Cobzaru si Marcela R. a inceput in 2009. Constanteanul era pe atunci sofer la o firma de transport si efectua curse Romania – Italia. Dupa ce au locuit o perioada scurta in Peninsula, Cobzaru a dus-o pe ieseanca la locuinta personala din Mangalia, in care se mai aflau si sotia sa, dar si cei doi copii pe care barbatul le avea cu aceasta, de 10 si 12 ani. Procurorii mentioneaza ca Belmondo Cobzaru a trait o perioada atat cu sotia sa, cat si cu Marcela R. Ambele femei erau adesea batute de individ. La un moment dat, ieseanca a fugit din garsoniera agresorului, fiind gasita de Politie in urma unei sesizari a lui Cobzaru, care o daduse disparuta. Dupa acest episod, femeia a fost legata cu lanturi pentru a nu mai fugi de acasa.

A reusit sa scape de constantean abia pe 25 iulie 2011, moment in care avea deja un copil mic cu Belmondo Cobzaru si era insarcinata tot cu acesta. Marcela R., s-a adapostit atunci la fratelei ei, dupa care s-a mutat la tatal sotului sau (cei doi erau despartiti, insa nu si divortati). Barbatul din Tomesti a fost de acord sa o adaposteasca pe fugara. La scurt timp, Belmondo Cobzaru a venit din Mangalia la Iasi incercand sa dea de urmele iubitei sale. „In septembrie 2011, inculpatul a mers la locuinta socrului, l-a amenintat pe acesta si l-a injurat pentru a-i spune unde se afla femeia. Socrul a spus ca va anunta Politia, iar inculpatul a fugit”, a spus Carmina Pascal, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunal. Dupa acest episod, constanteanul s-a dus din nou la Tomesti, inarmat cu o ranga. A spart usa casei in care locuia socrul Marcelei R. si l-a batut cu bestialitate pe acesta. Nu a gasit-o acolo pe iubita sa intrucat aceasta se adapostise la un centru maternal din Iasi. Nu s-a lasat si a iscodit o alta metoda pentru a da de urmele femeii. A inventat o reclamatie pe care a trimis-o Politiei, in care sustinea ca iubita sa vrea sa-i vanda copilul nenascut in Italia. El voia astfel ca Marcela R. sa fie audiata impreuna cu el de politisti, dupa care sa o urmareasca pentru a vedea unde locuieste. Tertipul nu i-a mers, intrucat agentii l-au tinut la audieri indeajuns de mult incat femeia sa-si piarda urma. A inceput sa mearga pe la rudele si prietenii iubitei sale, pe care le-a amenintat pentru a-i spune unde se afla Marcela R. Pe 11 aprilie a aflat ca femeia era la centrul maternal. De atunci, timp de o saptamana, a inceput sa mearga zilnic la Perla Kebap, pentru a studia caile de acces in incinta sau programul de lucru. Dupa ce s-a informat cu privire la aceste aspecte, in dimineata zilei de 20 aprilie, in jurul orei 7.00, imediat dupa schimbarea turei, a mers din nou la saormerie. S-a oprit direct la iubita sa, pe care a luat-o si a dus-o in baie. Acolo, a lovit-o cu genunchiul in fata rupandu-i maxilarul, dupa care a scos un briceag si a lovit-o de mai multe ori in zona gatului. In timpul audierilor, Belmondo Cobzaru si-a recunoscut faptele.

www.ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

305 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.