spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

POZA ZILEI: Când ești crescut la căldură!

- Advertisement -

Văzându-l pe domnul Lucian Braniște așa bine îmbrăcat în aprilie, încercăm să găsim o explicație logică și singura care ne vine în minte este că a fost crescut la căldură. Asta înseamnă că primarul Pavăl l-a înconjurat cu multă căldură sufletească și pesedistă. Dar, mai există posibilitatea ca domnul Braniște, fiind pădurar și șef de pădurari o bună parte din cariera sa, să fi avut lemne la discreție. Adică, pentru el căldura nu era o problemă pentru că nu trebuia să plătească facturi gigant la domnul Tighici precum vasluienii fraieri. Astfel, se explică de ce, după ce și-a abandonat biroul călduros și a fost nevoit să facă plimbări electorale, a simțit nevoia să se îmbrace bine. “Ghini di tăt!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. Oare lui Arcaleanu nu îi este rușine sa publice aceste sondaje? Anul acesta va fi a patra oară când candidează și tot a patra oara când va ieși pe locul doi. Acest interlop păcălit numit Arcaleanu este o rușine pentru Vasluieni.Hoooooo.

  • Poate anul asta cand isi depune declaratia de avere, spune si de unde are apartamente la Bucuresti si masini de zeci de mii de euro! daca nu spune, spunem noi!!!
   De la frate-su, Octavian, proxenet si hot de buzunare, traficant de droguri, vand droguri la barul din crucea garii, Queen’s.

 2. Sondaj pentru Președinte CJ Vaslui la 20.04.2024:
  1. Trifan – PSD = 31%
  2. Tătaru – PNL = 29%
  3. Chelmu – AUR = 26%
  4. Botez – ADU =14%
  Ca orice sondaj serios, marja de eroare este +/- 3%

 3. Sondaj pentru Primar Vaslui la 20 aprilie 2024 :
  1. Braniște – PSD = 27%
  2. Arcăleanu – ADU = 26%
  3. Vlada – PNL = 23%
  4. Sandu – AUR = 21%
  5. Pintilie – PUSL= 3%
  Ca orice sondaj serios, marja este de +/- 3%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.